VÅRA BEHANDLINGAR

Vi utför resultatinriktade behandlingar utifrån ett holistiskt helhetstänk för att ge dig verkligt långvariga och synliga resultat.

BRETT KUNNANDE
LÅNG ERFARENHET

Huden är vårt största organ och vårt viktigaste skydd i mötet med vardagen. Luften, klimatet och vårt levnadssätt ställer höga krav på huden. Det är allt för vanligt att enkla men nödvändiga hudfunktioner ändras och i vissa fall helt stannar av på grund av stress och dåliga kostvanor.
Den medicinska hudvården kan på ett effektivt sätt, återskapa hudens normala funktion och läka ut hudtillstånd som: acne, ärrad/grovporig hud, melasma, hyperpigmenteringar, interaktiv hud, rosacea, förtidigt åldrad hud/solskadad hud m.m.
Hos oss hittar du effektiva och avkopplande ansiktsbehandlingar till verksamma och korrigerande laserbehandlingar eller estetiska injektionsbehandlingar för att förbättra rynkor. Oavsett vad ditt mål är, finns vi där för dig genom att hitta den väg som du önskar för att förvara den bästa versionen av dig själv!
Vi erbjuder möjligheten till Delbetalning med genom Qliro.

Hudvård

För att kunna fastställa din hudfysik och skräddarsy din ansiktsbehandling ingår en 15 minuter kost- och hälsoprofil vid ditt första besök hos oss. Konsultationen genomförs av en Auktoriserad hudterapeut med kunskap inom kost- och näringsrådgivning. Samtliga våra ansiktbehandlingar startar med vårt unika AdvancedCore© koncept – grundpelaren i våra behandlingar som förmedlar första steget till en frisk och stark hud och där dubbelrengöring, enzympeeling samt aktiv pensling ingår.

Våra avancerade behandlingsmetoder är baserade på hudvårdsprodukter som innehåller vetenskapligt dokumenterade effektiva ingredienser, så som farmaceutiska näringsämnen, vitaminer och antioxidanter. Produkterna vi använder kommer från nimue, pHformula, Dr K och Neostrata.

Med förstklassiga, professionella produkter och våra specialiserade hudterapeuter uppnår vi fantastiska resultat.

Se alla våra behandlingar här

Vi erbjuder flera olika typer av ögonbehandlingar med fokus på just ditt behov. Välj mellan tradiontionella frans och brynfärgningar samt plockning av bryn till antiage inriktade behandlingar, eller varför inte kombinera båda?

Se alla våra behandlingar här

Microdermabrasion är en effektiv form av ytlig hudslipning, som har blivit en stor succé världen över. På kliniken använder vi Powerlite Peeler – Microdermabrasion som omedelbart ger synliga resultat.

En behandling av Microdermabrasion ökar näringstillförseln och syresätter cellerna genom att slipa bort döda hudceller, förhårdnader och ytliga hudskador. Små mikrokristaller slipar huden varsamt och påskyndar på så sätt cellförnyelsen och stimulerar huden till självläkning.

Se alla våra behandlingar här

Vi vet att rätt kost och hälsa har läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut. Därför grundar sig våra behandlingstekniker på positiva kostvanor och effektiva, avancerade ansiktsbehandlingar. När du besöker oss för första gången utför vi en grundlig hälsoprofil som tar upp nuvarande tillstånd och bakgrund för att optimera ditt slutresultat hos oss. Förutom vår grundutbildning är våra hudterapeuter även vidareutbildande inom kost och näringslära för att ge dig en djupare förståelse för din hud.

Se alla våra behandlingar här

Fotvård

Vi erbjuder både medicinsk- och traditionell fotvård.

Våra fötter är den del av vår kropp som bär oss dit vi vill komma, de ger oss möjligheter att uppleva saker och anses även vara ”rotsystemet” till hela vår kropp. Yttre och inre påfrestningar kan orsaka deformering av både nagel och hud, vilket kan leda till svampangrepp och hudförändringar. Det är därför viktigt att så tidigt som möjligt upptäcka, förebygga och behandla dessa åkommor.

Se alla våra behandlingar här

Hos oss på Advanced Skin Care kan du använda ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare. Vi erbjuder ett flertal olika friskvårdsbehandlingar och förutom fotbehandling kan du även välja mellan avkopplande ansiktsbehandlingar med fokus på ansiktsmassage om 20 eller 45 minuter.

Se alla våra behandlingar här

Injektionsbehandling

Estetiska injektionsbehandlingar eller ”fillers” är ett preparat bestående av bl.a hyaluronsyra som kan släta ut rynkor, framhäva ansiktets konturer, skapa fylligare läppar och föryngra huden. På vår klinik i Göteborg erbjuder vi fillers från Restylane som är resultatet av svensk forskning med över 20 års klinisk bevisning med pålitliga resultat och dokumenterad säkerhet. Du hittar även behandlingar med Radiesse en tvåkomponentsfiller som behandlar ålderstecken genom att stimulera produktionen av kroppens naturliga kollagen och elastin. Behandlingarna anpassas efter dina behov och resultaten syns omedelbart.

Inför en estetisk injektionsbehandling kan många frågor och funderingar uppstå. En personlig rådgivning som är obligatorisk enligt gällande lag, tillsammans med vår Legitimerade Sjuksköterska inför din fillersbehandling, kan underlätta ditt val av behandling och preparat. Vi går igenom dina förväntade mål och förutsättningar inför injektionsbehandlingen samt lägger upp en sund och hållbar behandlingsplan inför framtiden. Våra ledord: Restore, Refine & Renew guidar dig rätt för ett naturligt resultat och vår målsättning är alltid att framhäva den bästa versionen av dig själv!

Se alla våra behandlingar här

På vår klinik i Göteborg arbetar vi med muskelavslappnade medel för att motverka oönskade rynkor.  Det verksamma ämnet är botulinum toxin typ A och agenturen bakom produkten vi arbetar med, kommer från svenska läkemedelsbolaget Galderma som även producerar Restylane. Toxinbehandling med botulinum toxin (btx) har blivit en av världens mest efterfrågade behandlingar och är populära för sin snabba och hudföryngrande effekt.

Inför en estetisk injektionsbehandling kan många frågor och funderingar uppstå. En personlig rådgivning som dessutom är obligatoriskt enligt gällande lag, tillsammans med vår Legitimerade Sjuksköterska inför din injektionsbehandling, kan underlätta ditt val av behandling och preparat. Vi går igenom dina förväntade mål och förutsättningar inför injektionsbehandlingen samt lägger upp en sund och hållbar behandlingsplan inför framtiden.

Se alla våra behandlingar här

 

PROFHILO är biokompatibel och integreras lätt i vävnaden där den återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. Detta gör den optimal för områden som tidigare har varit svårbehandlade, bland annat halsen, händerna och armarna. Kliniska data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan.

PROFHILO är hyaluronsyra när den är som bäst, utvecklad med IBSA:s patenterade NAHYCO-teknik. Den har en av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra och ger långvarig effekt utan tillsats av cross-länkande substanser.  Föredras av patienterna då det krävs färre behandlingssessioner, färre injektionsställen, därmed minskat obehag per session, minimal återhämtningstid och optimala resultat som syns redan efter två behandlingar (1 månads intervall)

PROFHILO är italiensk designad kvalitet med resultat och säkerhet. Kunskap, pågående vetenskaplig forskning, teknisk utveckling och den senaste toppmoderna produktionsprocessen gör IBSA ledande inom tillverkning av hyaluronsyra.

Se alla våra behandlingar här

Effektiva och säkra behandlingar mot ytliga kärl på benen.

Många kvinnor men även män, lider av ytliga kärlbristningar eller ådernät på benen som kan vara röda eller blå i färgen beroende på kärlets tjocklek. Orsaken är oftast ärftlighet men uppkommer även vid ökat tryck, ex. graviditet. Vissa besväras även av åderbråck som är mer djupliggande vener.

Kärlbristningar, kärlspindlar eller ådernät som de också kallas är små kärl/vener som ligger så ytligt att de syns genom huden och har normalt sett en röd eller blåviolett nyans. Dessa kärl finns primärt i ansiktet eller på benen, men kan även förekomma på andra områden av kroppen. Dessa kärl kan vara till kosmetiskt besvär och störande vilket också är skälet att väldigt många vill ta bort sina ytliga blodkärl.

På kliniken behandlar vi med injektion (Aetoxysklerol) eller laser.

Se alla våra behandlingar här

Radiesse är en injicerbar tvåkomponentsfiller, som förutom att omedelbart återställa ansiktets naturliga volym även avlägsnar hudens ålderstecken genom att stimulera produktionen av kroppens naturliga kollagen och elastin. Den tillför alltså inte bara volym vid injektionstillfället, utan med tiden stimulerar Radiesse också produktionen av kroppens naturliga kollagen, och för många patienter kvarstår resultatet i upp till ett år eller längre.

Läs mer om våra behandlingar

PRP (Platelet Rich Plasma) och PRF (Platelet Rich Fibrin) en behandling där patienten behandlas med sitt egna blod. PRP/PRF är en bioföryngrande cellteknik som genom tillväxtfaktorer i våra blodplättar stimulerar hudens cellföryngring och produktion av kollagen och elastiska fibrer. Även hårbotten kan behandlas för att återuppliva avtagande hårväxt.

PRP/PRF behandling är en säker och trygg behandling och passar dig som vill bevara den bästa versionen utav dig själv, och samtidigt ta till vara på kroppens egna byggmaterial.

Läs mer om våra behandlingar

Avancerad hudvård

För dig som är ute efter en tydligt hudföryngrande effekt eller som vill behandla ett specifikt hudproblem är kemisk peeling ett bra alternativ – när traditionell hudvård inte räcker till. Här erbjuder vi avancerade och tydligt resultatinriktade peelbehandlingar där vi börjar med ditt inre för att skapa ditt nya yttre.

Kemisk peeling kan lindra och behandla olika typer av hudproblem som idag drabbar många i vår stressade vardag. Inflammatoriska tillstånd som till exempel acne, rosacea, hyperpigmenteringar (melasma) kan drabba alla oavsett ålder.

Se alla våra behandlingar här

Dermapen CryoTM är en avancerad och effektiv kryobehandling. På bara några sekunder avlägsnar den olika hudförändringar och gör din hud fläckfri.

Dermapen CryoTM behandlar: Pigmenteringar/åldersfläckar, Vårtor, Körsbärsangiom, Fibrom, Skin tags, Seborriska keratoser.

Se alla våra behandlingar här

Dermapen4™ är marknadsledande med patenterad teknologi som nylanserades 2018 men originalet från 2010 var då den första mekaniska microneedling-pennan på marknaden och är fortfarande marknadsledande världen över. Microneedling är en populär behandlingsmetod för en rad olika hudproblem och här kan vi behandla flera olika hudtillstånd.

Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av mycket tunna, fina nålar. Små kanaler skapas i huden och tack vare den unika konstruktionen väljer man lätt djuphet mellan 0,25 mm – 2,5 mm, beroende på vad som ska behandlas i huden. Som en naturlig reaktion av de skapade kanalerna, vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs i våra celler och huden börjar bland annat producera nytt kollagen. Resultatet blir en kraftigt hudföryngrad effekt av huden. Nyproduktionen av tillväxtfaktorer och naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av till exempel fraktionerad laser men Dermapen™ har mycket mindre biverkningar och kortare återhämtningstid. Kontakta oss för rådgivning!

Se alla våra behandlingar här

FÅ EN VACKER, NATURLIG OCH JÄMN HUD!

Vad är SkinPen?
SkinPen® är den första mikroneedling-pennan i världen som är godkänd av amerikanska läkemedelsverket (FDA), och som är kliniskt bevisad att säkert och effektivt behandla akneärr i ansiktet för åldrarna 22 år och uppåt. Med endast 3 icke-invasiva* och effektiva behandlingar med 30 dagars intervall kan du förbättra ditt utseende och möta världen med förnyat självförtroende.

Så fungerar mikroneedling-tekniken
SkinPen® skapar kontrollerade mikroskador i huden för att på så sätt stimulera kroppens naturliga sårläkningsprocess, samtidigt som cellskador minimeras. Resultatet blir en effektiv återuppbyggnad av huden samt förbättring av ärrvävnad, utan att den generella hudstrukturen påverkas. Genom en ökad mängd tillväxtfaktorer stimuleras huden till nybildning och såväl ärr, rynkor, solskador eller nedsatt elasticitet förbättras och skapar en ny, stark och frisk hudhälsa.

Behandlingen utförs av Auktoriserad Specialiserad Hudterapeut eller Leg. Sjuksköterska.

Se alla våra behandlingar här

Hos Advanced Clinic i Göteborg utför vi flera olika typer av hudföryngrande och kollagen-stimulerande behandlingar. Vi anpassar behandlingen samt rekommendationerna utefter din hudtyp och erbjuder flera behandlingsalternativ som:

  • Laserbehandlingar
  • Microneedling (Dermapen/Skinpen)
  • Kemisk peeling (PRX-T33 eller TCA)
  • Profhilo/Skinboosters/Radiesse/Toxinbehandling
    (utförs av Leg. Sjuksköterska)


Ju fler behandlingsalternativ man kombinerar över tid samt ju mer regelbundet du går, desto tydligare och naturligare resultat får du. Boka gärna en kostnadsfri* konsultation hos våra auktoriserade hudterapeuter eller legitimerade sjuksköterska!

Se alla våra behandlingar här

Hårborttagning

Vi utför vaxning på flera olika områden på kroppen och har flera års erfarenhet. Samtliga våra vaxbehandlingar utförs av en auktoriserad hudterapeut. Vaxning är ett skonsamt och effektivt sätt att slippa oönskad behåring under en längre tid. När håret sedan växer ut blir stråna glesare och mjukare. Vi använder ett skonsamt, vårdande vax och avslutar alltid med efterbehandlande produkter som lugnar och ger skydd till huden. Håret bör ha en utväxt på 0,5 mm (cirka 2-3 veckor utan rakning) när du ska vaxa dig. Vi rekommenderar återbesök var 5:e vecka för ett ihållande resultat.

Se alla våra behandlingar här

Många lider av generade hårväxt och ibland uppstår även besvär med inåtväxta hårstrån som kan orsaka obehag och infektion. Permanent hårborttagning med IPL (Intensed Pulsed Light) eller laser är en säker och trygg metod som avlägsnar oönskad hårväxt på hela kroppen.

På Advanced Clinic arbetar vi med laser från Excel V+  samt XEO båda från världsledande Cutera Inc.

Se alla våra behandlingar här

Laserbehandling

Slipp röda och irriterande kärl i ansiktet.

Det är många som årligen drabbas och lider av röda partier i ansiktet som kan leda till låg självkänsla, ömmande och hettande partier som slutligen kan leda till klåda och smärta. Ytliga kärl, brustna blodkärl eller telangiektasier (kärt barn har många namn) är kärlbildningar som vidgat sig och ligger ytligt i huden och dessa kan vi på kliniken behandla med laser.

Orsaken till ytliga kärl kan vara genetisk men även yttre faktorer som alkohol, hormoner, läkemedel och miljöpåverkan som sol och extrem kyla kan påskynda utvecklingen av ytliga kärl.

Se alla våra behandlingar här

Effektiva och säkra behandlingar mot ytliga kärl på benen.

Många kvinnor men även män, lider av ytliga kärlbristningar eller ådernät på benen som kan vara röda eller blå i färgen beroende på kärlets tjocklek. Orsaken är oftast ärftlighet men uppkommer även vid ökat tryck, ex. graviditet. Vissa besväras även av åderbråck som är mer djupliggande vener.

Kärlbristningar, kärlspindlar eller ådernät som de också kallas är små kärl/vener som ligger så ytligt att de syns genom huden och har normalt sett en röd eller blåviolett nyans.

Dessa kärl finns primärt i ansiktet eller på benen, men kan även förekomma på andra områden av kroppen. Dessa kärl kan vara till kosmetiskt besvär och störande vilket också är skälet att väldigt många vill ta bort sina ytliga blodkärl.

På kliniken behandlar vi med injektion eller laser.

Se alla våra behandlingar här

Rosacea är ett hudtillstånd som drabbar många personer, framförallt kvinnor och debuterar oftast efter 30 års ålder. Det är en kronisk inflammation i huden som framförallt påverkar talgkörtlarna men orsaken bakom är fortfarande omdiskuterad och man tror att en kombination av arvsanlag samt miljöfaktorer bidrar till utvecklingen av rosacea samtidigt som den förvärras och triggas av yttre och inre faktorer. På kliniken har vi stor erfarenhet av att behandla rosacea och i vår behandlingsplan ingår det inre som yttre rekommendationer då rosacea till stor del påverkas av våra livsstilsval.

Fläckfri hy med hjälp av laserbehandling från Cutera Excel V+.

Excel V+ är en avancerad teknik som kombinerar två kraftfulla lasrar för att minska missfärgning i huden och främja en jämnare hudton. Den riktar sig mot specifika områden utan att påverka hudens yta. Behandlingen fungerar såväl på hyperpigmentering som generell rodnad och behandlar dina individuella pigmentbekymmer inklusive envisa bruna åldersfläckar.

Om du planerar att vara ute i solen, bör du inte behandlas med Excel V+, (Laser Genesis och laserhårborttagning går bra). Pigmentbehandling med laser är därför bättre att planera in under hösten och vintern för att ta bort solskadorna från föregående sommar. Förbättringen av de behandlade områdena är permanenta men med tiden kan nya fläckar uppstå, som ett resultat av ny solexponering och den pågående åldrandeprocessen.

Se alla våra behandlingar här

Långvarig hudföryngring med hjälp av laserbehandling från Cutera.

Laser Genesis är en behandlingskur som ger en tydligt hudföryngrande effekt. Genom att stimulera kollagenproduktionen minskar Laser Genesis behandlingen effektivt uppkomsten av fina linjer och rynkor, stramar upp porerna, minskar talgproduktionen, förbättrar hudton och textur, behandlar solskador och hjälper till att minska eventuell rodnad på huden. Laser Genesis behandlingen fungerar genom att försiktigt värma dermis, som ligger under hudens yta. Behandlingen upplevs ofta väldigt lugnande, eftersom det inte finns några större obehag.

Energin från lasern kan också dra ihop ytliga blodkärl, vilket hjälper till att bekämpa rodnad och rosacea. Det kan också hjälpa till att behandla akne och ärrbildning.

Se alla våra behandlingar här

VÅRA PRODUKTER

Vi tar ytan på djupaste allvar

Advanced Clinic är certifierade enligt Estetiska Injektionsrådet. Din trygghet som kund vår högsta prioritet. Våra injektionsbehandlare är legitimerade sjuksköterskor,  utbildade i injektionstekniker och går löpande under året på vidareutbildning. Vi värdesätter din säkerhet och kvaliteten på våra behandlingar. Välkommen till en trygg och professionell upplevelse hos oss!

Återkommande besök lönar sig

Investera i dig själv och din hälsa med något av våra Årskort+.
Välj mellan tre olika nivåer som ger dig förtur till våra event samt rabatterade priser på våra tjänster och produkter.

SKÖNHETEN KOMMER INIFRÅN MEN BEVARAS UTIFRÅN

En stark och frisk hud behöver arbeta från insidan och ut. Därför grundar sig våra behandlingstekniker på positiva kostvanor och effektiva, avancerade ansiktsbehandlingar. När du besöker oss för första gången utför vi en grundlig hälsoprofil som tar upp nuvarande tillstånd och bakgrund för att optimera ditt slutresultat hos oss. Förutom vår grundutbildning är våra hudterapeuter även vidareutbildande inom kost och näringslära för att ge dig en djupare förståelse för din hud.

Kundomdömen