HUDFÖRYNGRANDE BEHANDLINGAR

Vi utför resultatinriktade hudvårdsbehandlingar med hudföryngrande effekt i Göteborg. Tack vare vår fördjupning i kostens betydelse med en holistiskt helhetssyn kan vi ge dig verkligt långvariga resultat.

Hudföryngring / Kollagenstimulering

Hudföryngring / Kollagenstimulering

På vår hudklinik Advanced Clinic i Göteborg utför vi flera olika typer av hudföryngrande och kollagenstimulerande behandlingar. Vi anpassar alltid behandlingen samt rekommendationerna utefter just din hudtyp och erbjuder flera behandlingsalternativ som:
  • Laserbehandlingar (Nd-YAG, KTP, Lasergenesis, IPL m.m)
  • Microneedling (Dermapen/Skinpen)
  • Kemisk peeling (PRX-T33 eller TCA)
  • Profhilo/Skinboosters*
  • Radiesse*
  • PRP/PRF*
Ju fler behandlingsmetoder man kombinerar över tid samt ju mer regelbundet du går för att bibehålla ditt resultat, desto tydligare och naturligare effekt får du.
Vi har arbetat med avancerad hudvård sedan 2007 och hjälper dig mer än gärna med att ta fram en anpassade behandlingsplan för just Dig!
Boka gärna en OBLIGATORISK konsultation hos våra auktoriserade hudterapeuter eller legitimerade sjuksköterska på vår hudklinik i Göteborg som berättar vi mer!

 

*Utförs av Leg. Sjuksköterska/Hudspecialist

Konsultation - Avancerad hudvård

Lär dig förstå din hud och dess behov. En auktoriserad hudterapeut utför en genomgående hudanalys och hälsokonsultation. Därefter får du rekommendationer som passar just din hud och vi sätter upp en långvarig behandlingsplan för dig som inkluderar såväl hudvårdsrutiner hemma samt lämpliga behandlingsalternativ på kliniken.

*Kostnadsfri vid köp av behandlingkur om minst 3 st behandlingar.

Tid: 30 min
Pris: 500:-*

Microneedling (Dermapen/Skinpen)

Microneedling skapar kontrollerade mikroskador i huden för att på så sätt stimulera kroppens naturliga sårläkningsprocess. Resultatet blir en effektiv återuppbyggnad av huden samt kollagenstimulering, utan att den generella hudstrukturen påverkas. Genom en ökad mängd tillväxtfaktorer stimuleras huden till nybildning och såväl ärr, rynkor, solskador eller nedsatt elasticitet förbättras och skapar en ny, stark och frisk hudhälsa.

*Rekommenderas i en kur om 3-6 st behandling med 4-6 v mellanrum.

Tid: 45 min (helt ansikte + hals)
Pris: fr. 2995 :-

(7200:- vid köp av 3 behandlingar)

LaserGenesis by Cutera Excel V+

LaserGenesis är en icke-invasiv behandling som vanligtvis bara tar cirka 20 – 30 minuter. Det finns inget behov av bedövning eftersom det är en smärtfri procedur som bara orsakar en mild värmande känsla. Dessutom krävs ingen återhämtningstid och du kan återgå till jobb och vardagen direkt. Därför är LaserGenesis behandlingen idealisk för dig som vill se resultat men inte har tid att ta  för lång konvalescenstid. Vid behov behandlar vi även med Greenalser som effektivt tar bort rodnad och blossig hud.

*Rekommenderas i en kur om 3-8 st behandling med 2-4 v mellanrum.

Tid: 30 min
Pris: från 2900:-

Köp något av våra förmånliga Årskort+ och få upp till 20% rabatt!

Kemisk peeling (PRX-T33 eller TCA peel)

Kemisk peeling med PRX-t33 eller TCA Touch från pHformula MD är en kosmetisk föryngringsprocedur som ger djup återfuktning, uppstramning och vävnadsuppbyggning samt normaliserar pigment. Genom att bidra till en stimulerad cellförnyelse och återskapa hudens funktioner uppstår en kollagenstimulerande effekt som lyfter, ger lyster, ”plumping”-effekt och reducering av rynkor och linjer.

*Rekommenderas i en kur om:
PRX-T33: 4-6 st behandling med 1 v mellanrum.
TCA Touch: 1-4 st behandling med 14-21 dagars mellanrum.

Tid: 30 min
Pris: fr. 1600:-/behandling

 

Köp något av våra förmånliga Årskort+ och få upp till 20% rabatt!

Profhilo/Skinboosters/Radiesse/Toxinbehandling

(utförs av Leg. Sjuksköterska)

Profhilo/Skinboosters är en injicerbar anti-aging behandling gjord av hyaluronsyra för hud som förlorar sin elasticitet och fasthet med ålder. Det kan användas på ansikte, hals, decolletage, armar, händer och knän, eller andra delar av din kropp där huden visar synliga tecken på åldrande. Ofta ser vi en omedelbar märkbar förbättring av hudton och återfuktning, samt en ökad fasthet och minimering av linjer.

Rekommenderas i en kur om minst 3 st behandlingar med 3-5 v mellanrum.

Tid: 30 min
Pris: fr. 2400:-/behandling

 

Köp något av våra förmånliga Årskort+ och få upp till 20% rabatt!

Advanced Facial

Vår signaturbehandling! Detta är en avancerad hudvårdsbehandling för dig med begränsad tid och som önskar en djupgående behandling med det bästa från våra klassiska hudvårdsbehandlingar (peeling, AHA-syror, portömning, massage etc) men samtidigt vill ha en djup kollagenstimulering för långvarig effekt.

Genom att uppgradera din hudvårdsbehandling med LaserGenesis (kollagenstimulerande laser 1064 nm) påverkar vi dermis och den levande delen av huden där kollagena trådar finns. Resultatet blir en tydlig hudföryngring, som ger en ungdomligare och fastare hud med minskade porer och jämnare hudton.

Rekommenderas var 8:e vecka under hela året.

Tid: 60 min
Pris: 2795:-

Återkommande besök lönar sig

Investera i dig själv och din hälsa med något av våra Årskort+.
Välj mellan tre olika nivåer som ger dig förtur till våra event samt rabatterade priser på våra tjänster och produkter.