Hårborttagning
i Göteborg

Välkommen till Advanced Clinic i Göteborg – din specialist på effektiv och skonsam hårborttagning. Vi erbjuder en rad avancerade behandlingar för permanent hårborttagning, samt professionell vaxning, som passar alla hudtyper och områden på kroppen.

Våra hårborttagningsbehandlingar

Vad är hårborttagning?

Hårborttagning innebär att oönskat hår avlägsnas från olika delar av kroppen. På Advanced Clinic använder vi de senaste teknikerna som laser och IPL för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat på ett säkert och bekvämt sätt.

Varför välja permanent hårborttagning?

Permanent hårborttagning innebär att du slipper den dagliga rakningen eller de återkommande vaxningarna. Med våra avancerade metoder kan du njuta av len hud utan besväret av oönskad hårväxt.

Varför välja Advanced Clinic istället för hemmabehandlingar?

Effektivitet

Våra professionella behandlingar ger mer långvariga och effektiva resultat jämfört med hemmabehandlingar och är ett säkrare alternativ med mindre risker. När det gäller laser eller IPL finns det ingen hemmamaskin som kan jämföras med de professionella maskinerna vi arbetar med.

Säkerhet

Vi använder medicinsk utrustning av högsta kvalitet, godkänd CE-märkning och med bevisad effekt på aktuellt indikation vilket minimerar risken för skador och irritation.

Expertis

Vårt team av certifierade hudspecialister har stor erfarenhet och kunskap för att anpassa behandlingen efter dina specifika behov.

Behandlingsområden

Vilka är de vanligaste områdena ni tar bort hår på?

Vi behandlar hår på flera områden av kroppen, inklusive:

  • Ansikte
  • Armar
  • Ben
  • Armhålor
  • Bikiniområde
  • Rygg och bröst
  • Magen

Förberedelser och eftervård

Kan jag förbereda huden på något sätt?

Ja, för att optimera behandlingen rekommenderar vi följande förberedelser:

  • Undvik solning och solarium minst två veckor innan behandlingen.
  • Raka området som ska behandlas dagen innan (gäller för laser och IPL).
  • Använd inte krämer eller deodoranter på behandlingsdagen.

Eftervård

Efter behandlingen får du muntliga och skriftliga råd om hur du bäst tar hand om din hud för att maximera resultatet. Vi finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och ge support.

Boka tid för hårborttagning

Kontakta oss idag för att boka din konsultation och ta det första steget mot en hårfri framtid. Du kan nå oss via telefon, e-post eller boka direkt online!

Frågor och svar om hårborttagning

Ja, vissa metoder är mer effektiva på vissa hår- och hudtyper. Till exempel fungerar laserhårborttagning bäst på mörkt hår och ljus hud, medan IPL är mer anpassningsbar för olika hud- och hårtyper. Dock finns det ingen permanent behandlingsmetod som fungerar på ljusa hårtyper utan hårstrået måste ha en pigmenterad nyans. Under konsultationen hjälper våra experter dig att välja den bästa metoden för dig.

Ja, vi erbjuder hårborttagning för både kvinnor och män. Våra behandlingar är anpassade för att ge bästa möjliga resultat oavsett kön.

De flesta upplever permanenta resultat efter en serie behandlingar (vanligtvis 6 – 8 sessioner) för laser och IPL. Efter detta kan underhållsbehandlingar behövas då och då för att bibehålla resultaten. Vaxning ger slät hud i flera veckor, beroende på individuell hårväxt och där rekommenderar vi återbesök var 4 – 6:e vecka.

Antalet behandlingar varierar beroende på individ och behandlingsområde, men de flesta behöver mellan 6 – 8 sessioner för att uppnå permanenta resultat med laser och IPL. Vaxning kan behöva göras var 4 – 6 vecka.

De flesta upplever endast mild obehag under laser- och IPL-behandlingar. Vaxning kan orsaka viss tillfällig smärta, men det är tillfälligt och minskar ofta med regelbundna behandlingar.

Ja, våra vaxningsbehandlingar är säkra och effektiva på alla hudtyper. Laser och IPL kan behandla hudtyp I-IV men inte mörkare hud än så utan ökad risk för hyperpigmentering. Vi anpassar behandlingen efter din specifika hud- och hårtyp.

Vi tar ytan på djupaste allvar

Advanced Clinic är certifierade enligt Estetiska Injektionsrådet. Din trygghet som kund vår högsta prioritet. Våra injektionsbehandlare är legitimerade sjuksköterskor,  utbildade i injektionstekniker och går löpande under året på vidareutbildning. Vi värdesätter din säkerhet och kvaliteten på våra behandlingar. Välkommen till en trygg och professionell upplevelse hos oss!

Återkommande besök lönar sig

Investera i dig själv och din hälsa med något av våra Årskort+.
Välj mellan tre olika nivåer som ger dig förtur till våra event samt rabatterade priser på våra tjänster och produkter.

HUDHÄLSA KOMMER INIFRÅN MEN BEVARAS UTIFRÅN

En stark och frisk hud behöver arbeta från insidan och ut. Därför grundar sig våra behandlingstekniker på positiva kostvanor och effektiva, avancerade ansiktsbehandlingar. När du besöker oss för första gången utför vi en grundlig hälsoprofil som tar upp nuvarande tillstånd och bakgrund för att optimera ditt slutresultat hos oss. Förutom vår grundutbildning är våra hudterapeuter även vidareutbildande inom kost och näringslära för att ge dig en djupare förståelse för din hud.

Kundomdömen