VÅRA BEHANDLINGAR

Vi utför traditionella frans- och brynfärgningar samt plockning av bryn, lashlift till antiage inriktade behandlingar. Välkommen att hitta din favorit!

Lashlift  & Browlift

Lashlift & browlift

Ögat sägs vara själens spegel och en vacker, pigg och välkomnade blick är viktigt för många.
För att framhäva din ögon kan ett val av fransfärgning, lashlift eller injektionsbehandling ibland vara bra kombinationer och på vår klinik i Göteborg arbetar vi med helheten och kan erbjuda dig det just du behöver!
Välj mellan traditionella frans- och brynfärgningar samt plockning/styling av bryn till antiageinriktade behandlingar med microneedling eller injektionsbehandling, eller varför inte kombinera båda?
Vi arbetar med Lashlift produkter på vår hudklinik i Göteborg från Elleebana som anses vara den bästa och effektivaste lashliften på marknaden.

Browlift inkl. brynfärgning

Få definerade och hållbara bryn med browlift – behandlingen som har tagit alla med storm. Browlift stylar och placerar dina strån i önskad form och ger en illusion om ett mer definerat och fylligare bryn. Du bestämmer tillsammans med din hudterapeut vilken form just du önskar. De första 24h efter behandlingen kommer brynen upplevas mer stela och därefter kommer du se slutresultatet och du kan borsta samt kamma dem som du önskar.

Hållbarhet: 6-12 veckor

Tid: 60 min
Pris: 1050:-

Lashlift + Browlift Kombobehandling inkl. färgning

Få definerad och vacker blick med vår kombobehandling! Här ingår Lashlift och Browlift inklusive färgning (valfritt) som ger dig ett naturligt vackert resultat. Passar perfekt inför semestern eller när du vill slippa makeup och bli klar snabbt på morgonen.
Lashlift böjer/semipermanentar dina fransarna skonsamt för att få en fin böj som lyfter blicken. Browlift stylar och placerar dina strån i önskad form och ger en illusion om ett mer definerat och fylligare bryn. Du bestämmer tillsammans med din hudterapeut vilken form just du önskar.

Det ska ha gått minst 10 veckor sedan ditt senaste Browlift för att se till att dina strån är helt utväxta.

Hållbarhet: 4-12 veckor

Tid: 90 min
Pris: 1575:-

Lashlift Elleebana

Önskar du dig pigga och vackra ögon utan att behöva stå och pilla framför spegeln med mascaran? Då ska du testa på lashlift som är en permanent fransböjning som gör att du får en fin, naturlig inraming och vaken blick. Behandlingen tar endast 60 min och färgning av fransar ingår för en intensiv blick. Önskar du även färga och forma bryn i samband med detta går det bra att välja ”Lashlift inkl brynstyling”.

Under behandlingen läggs dina fransar upp på lämplig spole för just din längd och formas sedan varsamt så du får en individuellt anpassat lyft. Permanentvätska läggs på och verkar under en liten stund innan vi slutligen färgar dina fransar. Behandlingen är helt smärtfri och skonsam mot dina fransar då vi alltid efterbehandlar mer keratin för starka och friskare fransar. Effekten håller i ca 6-8 veckor.

Tid: 60 min
Pris: 1050:-

Lashlift Elleebana inkl. brynstyling

Samma behandling som ovan med lashlift men här inkluderar vi också dina bryn. Vi avslutar lashlift behandlingen med att färga och styla brynen efter dina önskemål.

Tid: 75 min
Pris: 1350:-

Färgning av fransar och bryn med plock

I kombination med ansiktsbehandling: 495 kr

Tid: 30 min
Pris: 595:-

Färgning av bryn med plock

I kombination med ansiktsbehandling: 395 kr

Tid: 15 min
Pris: 495:-

Färgning av fransar

I kombination med ansiktsbehandling: 395 kr

Tid: 15 min
Pris: 495:-

Microneedling Runt Ögon

Dermapen™/Skinpen är en populär behandlingsmetod för en rad olika hudproblem och här kan vi behandla flera olika hudtillstånd. Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen™/Skinpen en kontrollerad skada i huden med hjälp av mycket tunna, fina nålar. Små kanaler skapas i huden och tack vare den unika konstruktionen som Dermapen™/Skinpen har, väljer man lätt djuphet mellan 0,25 mm – 0,5 mm runt ögonen. Som en naturlig reaktion av de skapade kanalerna, vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs i våra celler och huden börjar bland annat producera nytt kollagen.
Resultatet blir en kraftigt hudföryngrad effekt av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av tillväxtfaktorer och naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av till exempel fraktionerad laser men Dermapen™/Skinpen har mycket mindre biverkningar och kortare återhämtningstid.

Obligatoriskt med personlig konsultation innan!

Tid: 30 min
Pris: 2395:-
(3 kurbehandlingar 5750:-)

Återkommande besök lönar sig

Investera i dig själv och din hälsa med något av våra Årskort+.
Välj mellan tre olika nivåer som ger dig förtur till våra event samt rabatterade priser på våra tjänster och produkter.