VÅRA BEHANDLINGAR

Vi utför resultatinriktade behandlingar med fördjupning i kostens betydelse för att ge dig verkligt längvariga resultat.

Pigmentbehandling

Nästan alla drabbas av  någon form av ojämn hudton och hyperpigmenteringar. Av olika anledningar som graviditet, hormoner, överdriven solexponering, genetiska faktorer och felaktig hudvårdsrutin kan melaninet i huden överproduceras och skapa missprydande fläckar.
Beroende på vilken typ av pigmentförändring du drabbats av samt vad orsaken bakom den är, så finns det olika behandlingslösningar på ditt hudproblem. På vår hudklinik i Göteborg erbjuder vi flera olika behandlingslösningar som laser, kemisk peel, microneedling som behandlar hyperpigmentering.
Bäst tid att behandla benigna pigmentförändringar är höst och vinter för ett långvarigt resultat. Inna vi kan starta behandling skall din pigmentförändring eller solfläck kontrolleras av en dermatolog för att avvisa malignitet.
Förbättringen av de behandlade områdena är oftast permanenta men med tiden kan nya fläckar uppstå, som ett resultat av ny solexponering och den pågående åldrandeprocessen.

Konsultation inför pigmentbehandling

Är du osäker vilken behandling som passar dig och ditt problem? Boka en kostnadsfri konsultation hos våra Auktoriserade Hudterapeuter så går vi igenom dina förutsättningar och lägger upp en behandingsplan anpassad för just dig. Vi erbjuder flera olika typer av behandlingar för pigmentskador och anpassar behandlingen efter ditt behov.

*Kostnadsfri vid köp av minst 3 st hudvårdsprodukter eller kur.

Tid: 20 min
Pris: 500 kr*

Laserbehandling Pigmentfläckar

När du besväras av enstaka/enskilda pigmentfläckar kan du välja att enbart behandla dessa. Flera behandlingar kan behövas och priset gäller per behandling. Exakt prisbild för just ditt tillstånd ges under en obligatorisk konsultation.

Tid: 15 min
Pris: fr. 1495:-

Kemisk peeling

Är det större områden som är drabbade eller om du lider av melasma (hormonell pigmentförändring) är kemisk peeling ett bra val. Vi jobbar med olika penslingar från pHformula, PRX-T33 och retinolpeelingar från Neostrata.

Tid: 30 min
Pris: fr. 1150:-/behandling

Microneedling Skinpen/Dermapen4

Ojämn hudton med inslag av såväl röda kärl, pigmentförändringar och grövre struktur är en bra indikation när det gäller microneedling behandling. Genom att kombinera olika behandlingsmetoder kommer vi åt flera olika hudproblem och du får ett resultat som du önskar.

Efter en obligatorisk konsultation ger vi dig en personlig behandlingsplan för ditt hudproblem.

Tid: 45 min
Pris: 2995:-/behandling

Återkommande besök lönar sig

Investera i dig själv och din hälsa med något av våra Årskort+.
Välj mellan tre olika nivåer som ger dig förtur till våra event samt rabatterade priser på våra tjänster och produkter.