VÅRA BEHANDLINGAR

Vi utför resultatinriktade behandlingar med fördjupning i kostens betydelse för att ge dig verkligt längvariga resultat.

Pigmentbehandling

Excel V+ är en lasermaskin från Cutera med avancerad teknik som kombinerar två kraftfulla lasrar för att minska missfärgning i huden och främja en jämnare hudton. Den riktar sig mot specifika områden utan att påverka hudens yta.

Laserbehandlingarna som vi erbjuder på vår hudklinik i Göteborg fungerar såväl på hyperpigmentering som generell rodnad och behandlar dina individuella pigmentbekymmer inklusive envisa bruna åldersfläckar.
Om du planerar att vara ute i solen, bör du inte behandlas med Excel V+, (LaserGenesis och laserhårborttagning går bra). Pigmentbehandling med laser är därför bättre att planera in under hösten och vintern för att ta bort solskadorna från föregående sommar.

Förbättringen av de behandlade områdena är permanenta men med tiden kan nya fläckar uppstå, som ett resultat av ny solexponering och den pågående åldrandeprocessen.

Konsultation inför pigmentbehandling

Är du osäker vilken behandling som passar dig och ditt problem? Boka en kostnadsfri konsultation hos våra Auktoriserade Hudterapeuter så går vi igenom dina förutsättningar och lägger upp en behandingsplan anpassad för just dig. Vi erbjuder flera olika typer av behandlingar för pigmentskador och anpassar behandlingen efter ditt behov.

*Kostnadsfri vid köp av minst 3 st hudvårdsprodukter eller kur.

Tid: 20 min
Pris: 500 kr*

Laserbehandling Pigmentfläckar (enstaka fläck)

När du besväras av enstaka/enskilda pigmentfläckar kan du välja att enbart behandla dessa. Flera behandlingar kan behövas och priset gäller per behandling. Exakt prisbild för just ditt tillstånd ges under en obligatorisk konsultation.

Tid: 15 min
Pris: 1495:-

Laserbehandling Pigmentfläckar (litet område)

Om du har lite fler områden med ojämn hudton än enstaka fläckar väljer du denna behandlingen. Flera behandlingar kan behövas och priset gäller per behandling. Exakt prisbild för just ditt tillstånd ges under en obligatorisk konsultation.

Tid: 15 min
Pris: 1995:-

Laserbehandling Pigment (större område)

Vid behandling av fler än ett områden med benigna pigmentförändringar / hyperpigmenteringar. Ibland behöver vi kombinera flera olika behandlingsmetoder samt även hemmavård och detta går vi igenom under din konsultation.

Tid: 30 min
Pris: 2495:-

Laserbehandling Pigment (helt ansikte)

Lider du av pigmentförändringar i större delen av ansikte och/eller vill samtidigt passa på att jobba hudföryngrande samt kollagenstimulerande med vår LaserGenesis? Då ska du välja denna behandlingen. Här behandlas pigmentfläckar, ytliga kärl samt ger en hudförbättrande kollagenstimulering.

Rekommenderas i en kur om 3 – 6 stycken behandlingar med 4 veckors mellanrum. 20 % rabatt ges vid kur.

Tid: 45 min
Pris: 3195:-

Återkommande besök lönar sig

Investera i dig själv och din hälsa med något av våra Årskort+.
Välj mellan tre olika nivåer som ger dig förtur till våra event samt rabatterade priser på våra tjänster och produkter.