VÅRA BEHANDLINGAR

Vi utför resultatinriktade hudvårdsbehandlingar med fördjupning i kostens betydelse för att ge dig verkligt långvariga resultat.

Microdermabrasion/hudslipning

Microdermabrasion/hudslipning

Microdermabrasion är en effektiv form av ytlig hudslipning, som har blivit en stor succé världen över. På kliniken använder vi Powerlite Peeler – Microdermabrasion som omedelbart ger synliga resultat.
En behandling av Microdermabrasion ökar näringstillförseln och syresätter cellerna genom att slipa bort döda hudceller, förhårdnader och ytliga hudskador. Små mikrokristaller slipar huden varsamt och påskyndar på så sätt cellförnyelsen och stimulerar huden till självläkning.
Behandlingarna utförs i fördel i kur om 4-6 gånger men kan även användas i kombination med ordinarie ansiktsbehandling för att stärka produkternas effekt och ge en mer djupgående peel.
Behandlingen
Powerlite Peeler Microdermabrasion bygger på att ett munstycke förs över hudytan och skapar ett vakuum samtidigt som fräscha aluminiumkristaller blåses ut och varsamt slipar huden. Tack vare våra engångsmunstycken är behandlingen med Powerlite Peeler 100% hygienisk.
Behandlingarna är skonsamma för huden och helt utan obehag.
Vi kan utföra microdermabrasion på de flesta hudtyper, med undantag för inflammerad acne/rosacea-hud. Behandlingen kan ge allt från en ytlig uppfräschande slipning till en mer djupgående hudslipning mot ärr, djupa linjer eller rynkor.

Kombinera gärna Microdermabrasion med Dermapen / Skinpen – microneedling.

Microdermabrasion Advanced

En djupgående hudslipning där vi fokuserar på svårare hudtillstånd som solskadad, ojämn och mogen hud. Även pigmentfläckar, acneärr och fina linjer behandlas.

Behandlingen kombineras med effektiva AHA-syror som ger en snabb återuppbyggnad samt bidrar till en effektiv cellförnyelse och synlig förbättring av huden. Avslutas med en serummask.

Rekommenderas i kur om minst 4 behandlingar.

Tid: 45 min
Pris: 1450:-

Återkommande besök lönar sig

Investera i dig själv och din hälsa med något av våra Årskort+.
Välj mellan tre olika nivåer som ger dig förtur till våra event samt rabatterade priser på våra tjänster och produkter.