VÅRA BEHANDLINGAR

Vi utför resultatinriktade behandlingar som kemiska peels i Göteborg med fördjupning i kostens betydelse för att ge dig verkligt långvariga resultat.

Kemisk Peeling

För dig som är ute efter en tydligt hudföryngrande effekt eller som vill behandla ett specifikt hudproblem kan kemisk peeling vara ett bra alternativ – när traditionell hudvård inte räcker till. På vår hudklinik i Göteborg  erbjuder vi avancerade och tydligt resultatinriktade peelbehandlingar där vi börjar med ditt inre för att skapa ditt nya yttre.
Kemisk peeling kan lindra och behandla olika typer av hudproblem som idag drabbar många i vår stressade vardag. Inflammatoriska tillstånd som till exempel acne, rosacea, hyperpigmenteringar (melasma) kan drabba alla oavsett ålder.
I dagsläget erbjuder vi över 15 stycken olika kemiska peels i olika styrkor och pH-värden för att kunna erbjuda dig en skräddarsydd behandling.
Våra kemiska peeling behandlingar utförs alltid i kur och rekommenderas endast efter en konsultation av våra Auktoriserade hudterapeuter. Kostråd samt hemvårdsrekommendationer ingår. Vi erbjuder flera individanpassade peelingar och vi kan garanterat erbjuda något för just dig! 
Vi behandlar hudtillstånd som:
– Acne
– Rosacea
– Hyperpigmenteringar
– Ojämn hudton
– Förtidigt åldrad hud
– Torr, barriärsvag hud
Boka en konsultation på vår hudklinik i Göteborg!

Neostrata GLOW Peel

Detta är en snabb och effektiv behandling för dig som vill ha snabba resultat men har kort om tid. Passar perfekt som ”lunch-peel” eller inför den där speciella festen. Vi applicerar en anpassad AHA-peel för just din hud som effektivt tar bort döda hudceller och ökar på cellförnyelsen. Efter appliceras Bionic Face Mask som ger en omedelbar lyster och ger en vital samt pigg hud.

Utförs i fördel i kur om 4-6 behandlingar med ca 7- 14 dagars intervall.

Tid: 30 min
Pris: 1095:-

Neostrata RETINOL Peel

Neostrata Retinol Peel är en avancerad peeling som innehåller retinol plus ett s.k. Retinol Boosting Complex som består av två volymstimulerande ingredienser (Aminofil & NeoCitriate) som är patenterade av NEOSTRATA. Syftet är att förbättra struktur, spänst, ge en jämnare hudton samt minimerar linjer och rynkor. NeoStrata Retinol peel är en avancerad högeffektiv antiaging-behandling som endast fås hos en NeoStrata expert.

Peelingen är ytlig, har minimalt med återhämtningstid och passar de allra flesta hudtyper. En snabb, enkel och effektiv peel som påbörjas på kliniken och tvättas av hemma.

Kan utföras var 6-8:e vecka och rekommenderas i kombination med laserkur.

Tid: 30 min
Pris: 1595:-

PrX-T33 behandling

PrX-T33 är en kosmetisk föryngringsprocedur utan nålar som ger djup återfuktning, uppstramning och vävnadsuppbyggning samt normaliserar pigment. Genom att bidra till en stimulerad cellförnyelse och återskapa hudens funktioner uppstår en kollagenstimulerande effekt som lyfter, ger omedelbar lyster, ”plumping”-effekt och reducering av rynkor och linjer.

PrX-T33 (Väteperoxid och TCA som står för 33 procent triklorättiksyra) är ingen peeling och ingen injektionsbehandling, utan en hybrid som tillåter behandling på alla hudtyper och vid alla årstider med få eller inga sidoeffekter. Resultatet är en behandling med förmåga att verka direkt i dermis och återställa och reparera skadade celler. På så sätt motverkas hudens ålderstecken multifunktionellt. Behandlingen kan med fördel även kombineras med andra anti-age behandlingar (fillers, dermapen, IPL) för att ge dessa en ökad effekt med längre hållbarhet.

OBLIGATORISK konsultation krävs innan bokning.

Utförs i fördel i kur om 4-6 behandlingar.

Tid: 30 min
Pris: 1995:-
Kur: 1500:-/behandling*

I kombination med microneedling: 500-1000:-/behandling

*Vid köp av 4 eller fler behandlingar.

pHformula Skin Resurfacing Peels

Den första pharma-cosmeceutical-serien som behandlar svåra hudtillstånd med receptfri hudvård. Ett avancerat behandlingsystem med vetenskaplig kombination av dermatologiska aktiva ingredienser som erbjuder den mest kompletta, skyddande och återbalanserade hudvården som finns på marknaden idag. Kemisk peeling med djupgående hudföryngring förbättrar acne och acneärr, linjer och ytliga rynkor, pigmenteringar och annan miljöskadad hud.

Behandlingarna A.G.E, M.E.L.A, A.C (acne) eller C.R (rosacea/rodnad) kan utförs i 2-3* olika intervaller. För rätt behandlingsplan för din hud, kontakta vår pHformula Hudspecialist.

Innehåller inga parabener, mineraloljor, doft- eller färgtillsatser.

4 st pHformula kurbehandlingar fr. 3680 :-
6 st pHformula kurbehandlingar fr. 5520 :-
8 st pHformula kurbehandlingar fr. 7360 :-

*Styrka 3 utförs av Leg. Sjuksköterska. Styrka 1-2 av Aukt. Hudterapeut

Tid: 30 min
Pris: 1150:-

TCA Touch™ - pHformula MD​

En triklorättiksyra-lösning med förmågan att kontrollera penetrationen vilket resulterar i en unik icke-aggressiv och multifunktionell behandling. Revitaliserar huden, förbättrar hudstruktur, minskar pigmentering samt ger en uppstramande effekt. En antiaging behandling som är lämplig för:

– Ansikte, hals och dekolletage med tydliga ålderstecken
– Acnebenägen hy samt tillkomna ärr
– Pigmentering och ojämn hudton
– Rynkor och linjer

Nyckelingredienser: Trichlorättiksyra 30%, Arbutin, Magnesiumsulfat, PH-DVC™

Denna behandling utförs bäst i kur om 1-4 st behandlingar med 14-21 dagars mellanrum.

OBLIGATORISK konsultation krävs innan bokning.

Tid: 30 min
Pris: 1995:-*

*1:a behandlingen kostar 2695:- och då ingår även ett hemmaproduktkit som används under kuren.

pHformula C-vitamin Pensling

C-vitamin är en av de viktigaste antioxidanterna vi har och den skyddar oss mot inre samt yttre påfrestningar. Under vår och sommar utsätter vi huden för extra mycket UV-strålning. Då är det viktigt att se till att ge din hud en stark skyddsbarriär som står emot yttre påfrestningar.

Detta är alltså en perfekt vår- och sommarbehandling för dig som lider av acne, pigmentförändringar, ytliga kärl (ej reaktiv hud), yttorrhet eller mogen hud.

Obs! Behandlingen innehåller EJ portömning.

Tid: 20 min
Pris: 950:-

nimue SMART Resurfacer

Detta är nimue´s nya och mest effektiva peeling hittills. Med fördelar som en medium-stark peeling men helt utan jobbiga sidoeffekter och lång återhämtningstid. En unik kurbehandling som läker och reparerar huden på ett säkert sätt. Huden stärks och cellförnyelsen maximeras tack vare syrornas effektiva stimulering. Kuren behandlar hudproblem som exempelvis acne/inflammerad hud, solskadad/mogen hud, fina linjer/rynkor, hyperpigmenterad hud och förstorade porer. Den fungerar även bra som en ”quick-fix”-behandling inför det där speciella tillfället. 

Vid köp av kur om minst 4 st behandlingar utgår en kurrabatt om 20% på den totala summan.

Tid: 45 min
Pris: 1150:-

Återkommande besök lönar sig

Investera i dig själv och din hälsa med något av våra Årskort+.
Välj mellan tre olika nivåer som ger dig förtur till våra event samt rabatterade priser på våra tjänster och produkter.