VÅRA BEHANDLINGAR

Vi utför resultatinriktade injektionsbehandlingar med Radiesse i Göteborg med stor hänsyn till dina naturliga drag, för den bästa version av dig själv!

Radiesse

Radiesse behandling i Göteborg

Radiesse är en FDA-godkänd kollagenstimulerande filler. Radiesse har en lyftande förmåga och ger dig även en finare hy. Vår legitimerade sjuksköterska på vår klinik i Göteborg har erfarenhet från estetik och avancerad hudvård sedan 2006.
Kollagen är den primära komponenten i huden och står för 70% av hudens vikt. Med åldern minskar kollagenet, hudens volym minskar och medför slappare och rynkigare hud. Radiesse bidrar med en mekanisk stimulans som får fibroblasterna att producera kollagen som ger fastare och finare hud.

Vilka behandlingsområden finns det?

Det finns två olika användningsområden för Radiesse. Det ena är att bygga volym och den andra är att bygga upp huden. Radiesse är ypperlig för att bygga upp volymen i exempelvis kindben och käklinjen.
Om man späder ut Radiesse kan man behandla huden på alla ställen där den tappat sin spänst. Områden man kan behandla är exempelvis händer, kinder, hals, dekolletage m.fl.
På vår klinik i Göteborg arbetar vi med Radiesse behandling för såväl ansikte som kropp.

Konsultation med Leg. Sjuksköterska

Obligatorisk rådgivning hos vår Legitimerade Sjuksköterska, certifierad av Estetiska Injektionsrådet, inför din estetiska injektionsbehandling är nödvänding om du inte tidigare har behandlats eller om det gått över 6 månader sedan sist*.

Här går vi igenom dina förväntade mål och förutsättningar inför valet av behandling. Ibland är en kombination av toxinbehandling (muskelavslappnande medel) och fillers (Restylane/Profhilo/Radiesse) det bästa alternativet för att naturligt resultat.

Pris: 500 :-

(kostnadsfri i samband med injektionsbehandling)

Radiesse

Radiesse ger elasticitet och spänst. Till skillnad från andra fillers bryts inte Radiesse ned av kroppen på samma sätt som fillers innehållande hyaluronsyra gör. Radiesse innehåller istället det kollagenstimulerande ämnet kalciumhydroxiapatit som bidrar till att huden får en långsiktig förbättring av såväl fasthet som fyllighet. Kombinationen av att Radiesse inte bryts ner lika enkelt samtidigt som den boostar ditt kollagen gör att effekten håller i sig längre än andra fillers.

För dig som önskar en fastare hudstruktur, med naturligt återuppbyggande volym kan Radiessebehandling vara ett bra alternativ! Inför din estetiska injektionsbehandling går vi på kliniken i Göteborg alltid igenom en obligatorisk konsultation enligt gällande lag, för att fastställa din personliga behandlingsplan.

Pris:

Radiesse 1,5 ml                        5500:-

 

Investera i vårt Årskort+, få upp till 20% på alla dina behandlingar!         

Att tänka på vid en Radiesse behandling:

Före

 • Inte ha någon infektion, feber eller ha någon sjukdomskänsla i kroppen.

 • Inte ha någon herpes eller infektion vid injektionsområdet.

 • Inte vara gravid eller amma.

 • Undvika blodförtunnande läkemedel (rådgör gärna med oss innan).

 • Om du äter NSAID-preparat (t.ex. volataren, magnecyl eller ipren) kan du lättare få blåmärke vid injektionsområdet.

 • Undvik alkohol 24 timmar innan din behandling.

Efter

 • Undvik fysisk ansträngning, bastu, smink  24h efter din behandling.

 • Inte röra eller använda preparat på behandlat område på minst 12 timmar.

 • Undvika UV strålning (sol eller solarium) på 2 veckor.

 • Inte massera, skrubba eller peela ansiktet på 2 veckor.

 • Undvik ansiktsbehandlingar med vaxning, kemisk peeling, microneedling, microdermabrasion, IPL eller vissa laser behandlingar.

Återkommande besök lönar sig

Investera i dig själv och din hälsa med något av våra Årskort+.
Välj mellan tre olika nivåer som ger dig förtur till våra event samt rabatterade priser på våra tjänster och produkter.