Välkommen till Gåvokort

Våra gåvokort är alltid en uppskattad present att ge bort till någon du tycker om. Mottagaren av gåvokortet får själv bestämma om hen vill spendera det på våra härliga behandlingar eller köpa någon av våra produkter i butiken. Giltighetstiden är 1 år från inköpsdatum.
Du kan köpa ditt gåvokort i vår kliniksbutik på Skanstorget 6 under våra öppettider eller få det hemskickat mot en mindre administrationskostnad*. 
Önskar du få gåvokortet hemskickat fyller du i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan med betalningsinstruktioner.
Du förbetalar enkelt ditt gåvokort med Faktura (Qliro), Swish eller Kontokort på plats. Fält med * är obligatoriska för beställning.

 

Beställ Gåvokort

Såhär går din beställning till:
När vi mottagit din beställning kommer du erhålla ett bekräftelsemail med faktura eller instruktioner hur din betalning kommer ske. Så snart vi mottagit din betalning, postar vi hem gåvokortet.
Gåvokortet skickas till adressen du angivit så vänligen kontrollera att du skrivit rätt adress. Önskar du betala och hämta gåvokortet på plats kommer vi i bekräftelsemailet meddela tid och dag då detta är möjligt.

Vid frågor ring oss på 031-711 70 60 eller maila här!