VÅRA BEHANDLINGAR

Vi utför resultatinriktade behandlingar med profhilo på vår hudklinik i Göteborg för att ge dig en hudhälsa du förtjänar!

PROFHILO® - Bioremodelling

Bioremodelling från Profhilo är ett innovativt koncept för antiaging som motverkar slapphet i huden. En specialutvecklad injektionsteknik som minskar smärtan och antalet sessioner som krävs. En perfekt lunchbehandling.
På vår hudklinik i Göteborg arbetar vi med Profhilo och andra estetiska injektionsbehandlingar för att framhäva dina unika drag. Kliniken är certifierade av Estetiska Injektionsrådet och behandlingen utförs av en legitimerade sjuksköterska med erfarenhet av avancerad hudvård sedan 2006.
PROFHILO är biokompatibel och integreras lätt i vävnaden där den återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. Detta gör den optimal för områden som tidigare har varit svårbehandlade, bland annat halsen, händerna och armarna. Kliniska data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan.
Boka en konsultation med vår legitimerade sjuksköterska på vår klinik i Göteborg så vägleder vi dig rätt!

Konsultation med Leg. Sjuksköterska

Obligatorisk rådgivning hos vår Legitimerade Sjuksköterska, certifierad av Estetiska Injektionsrådet, inför din estetiska injektionsbehandling är nödvänding om du inte tidigare har behandlats eller om det gått över 6 månader sedan sist*.

Här går vi igenom dina förväntade mål och förutsättningar inför valet av behandling. Ibland är en kombination av toxinbehandling (btx) och fillers (Restylane/Profhilo/Radiesse) det bästa alternativet för att naturligt resultat.

Pris: 500 :-

(kostnadsfri i samband med injektionsbehandling)

PROFHILO® - Bioremodelling

Genom att boka en Profhilo behandling väljer du att på naturligt sätt bevara och stärka upp din hud. Behandlingen går snabbt, är säker och otroligt effektiv för alla som önskar stimulera kollagenproduktionen. Passar alla hudtyper och kan utföras hela året om. En komplett kur består av 2-3 st behandlingar och görs med 4-6 v mellanrum.

Kontakta oss på kliniken om du vill veta mer!

1 st Profhilo        3 800:-
2 st Profhilo        6 460:-
3 st Profhilo        9 120:-

Få upp till 20% rabatt med något av våra Årskort+

Delbetala med Qliro!

*Den 1 Juli 2021 trädde den nya lagen för Estetiska injektionsbehandlingar igenom som säger att du som konsument skall ha minst 48 h betänktetid och en konsultation skall alltid utföras om:

– Du EJ har behandlats med preparatet tidigare 
– Det har gått över 6 månader sedan din förra behandling
– Om du behandlats med samma preparat inom 6 månader men på annan klinik

Återkommande besök lönar sig

Investera i dig själv och välj någon av våra årskort för att ta del av bättre priser och trevliga erbjudanden.
Smart och hälsosamt!