Laserbehandlingar
i Göteborg

Laserbehandlingar är en avancerad metod för att behandla olika hudproblem och förbättra hudens utseende. På vår klinik i Göteborg erbjuder vi ett brett utbud av laserbehandlingar där vi kan behandla ytliga kärl (ansikte), rosacea, ådernät, pigmentbehandlingar och förtidigt åldrande med vår kollagenstimulerande LaserGenesis. Våra behandlingar är utformade för att ge dig de bästa resultaten, anpassade efter dina specifika behov och hudtillstånd.

Våra laserbehandlingar

Varför välja professionella laserbehandlingar hos oss?

Professionella laserbehandlingar hos oss erbjuder överlägsna resultat jämfört med hemmabehandlingar och går egentligen inte ens att jämföra. Våra behandlingar utförs av erfarna hudterapeuter och sjuksköterskor som använder avancerade medicinska lasrar. Detta garanterar hög precision och effektivitet, vilket innebär säkrare behandlingar och optimala resultat med minimal risk för biverkningar.

Till skillnad från hemmabehandlingar, som ofta har begränsad effekt och säkerhet, och som ofta förvärrar hudens tillstånd kan våra kliniska laserbehandlingar anpassas exakt efter din  huds behov. Vår expertis och avancerade utrustning gör det möjligt att behandla en mängd olika hudproblem, från ytliga blodkärl och pigmentfläckar till rosacea och fina linjer, med hög precision.

 

Hur fungerar laserbehandlingar?

Våra medicinska lasrar är utformade för att tränga djupare in i huden och stimulera läkningsprocesser på cellnivå, något som inte är möjligt med enklare hemmalaserapparater. Dessutom övervakar våra professionella behandlare varje steg av processen för att säkerställa att du får en skräddarsydd behandling som tar hänsyn till dina individuella hudförhållanden och mål.

Vid varje besök erbjuder vi en omfattande konsultation för att bedöma din hudtyp och identifiera de mest effektiva behandlingsstrategierna för dig. Detta personliga tillvägagångssätt, tillsammans med vår avancerade teknik, säkerställer att du får den mest effektiva och säkra behandlingen som är möjlig.

Sammanfattningsvis, när du väljer professionella laserbehandlingar hos oss, får du inte bara tillgång till den senaste tekniken och expertkunskapen, utan också en trygg och omsorgsfull behandling som är designad för att ge dig de bästa möjliga resultaten.

Vanliga problem som våra kunder söker hjälp för inkluderar

Ytliga blodkärl och ådernät

Rosacea och rodnad

Pigmentfläckar och ojämn hudton

Fina linjer och rynkor

Förstorade porer och ojämn hudstruktur

Boka tid för hudvård

Kontakta oss idag för att boka din konsultation och ta det första steget mot en slät hy!

Du kan nå oss via telefon, e-post eller boka direkt online!

Hur kan du förbereda dig för laserbehandling?

För att maximera fördelarna med din laserbehandling rekommenderar vi följande förberedelser:

  • Undvik solning och använd solskyddsmedel på de områden som ska behandlas.
  • Kom i god tid inför din behandling, minst 15 min för att fylla i din hälsodeklaration.
  • Undvik starka hudvårdsprodukter som retinol och syror några dagar före samt efter behandlingen.
  • Applicera SPF dagligen innan och efter din behandling.

Vanliga produkter och ingredienser

Vid våra laserbehandlingar använder vi endast avancerade medicinska lasrar med våglängderna 532 nm och 1064 nm som är högkvalitativa produkter som är säkra och effektiva. Vi använder ofta lugnande och återfuktande produkter efter behandlingen för att främja läkning och maximera resultatet.

Frågor och svar om laserbehandlingar

Våra professionella behandlingar utförs med medicinska lasrar som erbjuder högre precision och effektivitet, vilket ger bättre och säkrare resultat jämfört med hemmabehandlingar och kan egentligen inte jämföras.

Vanliga problem inkluderar ytliga blodkärl, ådernät, rosacea, pigmentfläckar, fina linjer och ojämn hudton.

Undvik solning och starka hudvårdsprodukter före behandlingen, informera din behandlare om eventuella mediciner eller hudtillstånd och använd solskyddsmedel.

De flesta laserbehandlingar orsakar endast milt obehag. Vi använder ofta kylning och lugnande crèmer för att minimera eventuellt obehag.

Resultaten kan variera beroende på behandlingen, men många ser förbättringar redan efter första behandlingen. Fulla resultat kan ta några veckor eller månader att utvecklas. Oftast rekommenderar 2 – 8 stycken behandlingar beroende på hudproblem.

Ja, de flesta laserbehandlingar kräver ingen återhämtningstid, så du kan återgå till normala aktiviteter direkt. Viss svullnad och rodnad kan förekomma men är inget farligt och är övergående efter ca 1 vecka.

Vanliga risker inkluderar rodnad och mild irritation. Allvarligare komplikationer är ovanliga men kan inkludera brännskador eller pigmentförändringar.

När de utförs korrekt av en erfaren behandlare ger laserbehandlingar naturliga och förbättrade resultat.

Resultaten är ofta långvariga men kan kräva underhållsbehandlingar beroende på individuella faktorer och hudproblem.

Ja, det är vanligt att kombinera olika laserbehandlingar men även med andra behandlingstekniker som microneedling eller kemisk peeling för att uppnå bästa möjliga resultat och en mer omfattande hudförbättring.

Alternativ kan inkludera kemiska peelingar, microneedling, estetiska injektionsbehandlingar eller en kombination av dessa beroende på dina specifika hud behov.

Vi tar ytan på djupaste allvar

Advanced Clinic är certifierade enligt Estetiska Injektionsrådet. Din trygghet som kund vår högsta prioritet. Våra injektionsbehandlare är legitimerade sjuksköterskor,  utbildade i injektionstekniker och går löpande under året på vidareutbildning. Vi värdesätter din säkerhet och kvaliteten på våra behandlingar. Välkommen till en trygg och professionell upplevelse hos oss!

Återkommande besök lönar sig

Investera i dig själv och din hälsa med något av våra Årskort+.
Välj mellan tre olika nivåer som ger dig förtur till våra event samt rabatterade priser på våra tjänster och produkter.

HUDHÄLSA KOMMER INIFRÅN MEN BEVARAS UTIFRÅN

En stark och frisk hud behöver arbeta från insidan och ut. Därför grundar sig våra behandlingstekniker på positiva kostvanor och effektiva, avancerade ansiktsbehandlingar. När du besöker oss för första gången utför vi en grundlig hälsoprofil som tar upp nuvarande tillstånd och bakgrund för att optimera ditt slutresultat hos oss. Förutom vår grundutbildning är våra hudterapeuter även vidareutbildande inom kost och näringslära för att ge dig en djupare förståelse för din hud.

Kundomdömen