VÅRA BEHANDLINGAR

Vi erbjuder personliga och unikt anpassade hudvårdskonsultationer efter just ditt behov. Vägen till en hälsosam och frisk hud behöver inte vara krånglig.

Konsultation och rådgivning

Konsultation och Kostrådgivning

Vi vet att rätt kost och en hälsosam livsstil har en läkande kraft. För att vi ska nå en stark och frisk hud behöver vi arbeta från insidan och ut. Därför grundar sig våra behandlingstekniker på positiva kostvanor och hitta en inre balans tillsammans med effektiva, avancerade ansiktsbehandlingar.

När du besöker oss för första gången på vår hudklinik i Göteborg utför vi en grundlig hälsoprofil som ser till nuvarande tillstånd samt blickar bakåt för att hitta orsak till hudbesvären för att optimera ditt slutresultat hos oss. Förutom vår grundutbildning är våra auktoriserade hudterapeuter även vidareutbildade inom kost och näringslära för att ge dig en djupare förståelse för din hud.

Träffa en hudterapeut i Göteborg

Är du osäker på vilken behandling du ska välja är en Konsultation med våra Auktoriserade Hudterapeuter en bra start.
Hos oss kan du boka tid för en  konsultationsbehandling i lugn och ro när det passar dig via vår onlinebokning. Möjligheten till att boka E-konsultation finns också där du kan få en kostnadsfri* vägledning inför ett produktköp.
 
 
*Kostnadsfri vid köp av 3 eller fler hudvårdsprodukter.

Konsultationsbehandling - Avancerad Hudvård

Konsultationsbehandling* med Auktoriserad Hudterapeut inför ditt val av behandling och/eller produktrutiner från nimue, pHformula, Neostrata eller Dr K Dermal health. Här får du en grundlig genomgång och analys av huden samt en peelande och förberedande behandling inför att du ska komma igång själv hemma. Vi guidar dig rätt och vägleder dig genom att sätta upp en personlig behandlingsplan framåt till en optimal hudhälsa samtidigt som du får en fantastisk lyster!

Väljer du att vid detta besök även handla produkter ger vi 20% rabatt** på ditt första produktköp hos oss!

*Kan bokas EN gång per person.
**Gäller NYA kunder och som inte tidigare har handlat hos oss.

Tid: 30 min
Pris: 650:-

Konsultation - Medicinsk Hudvård

Konsultation med Leg. Sjuksköterska/Aukt. Hudterapeut vid behov av medicinska hudbesvär: acne, rosacea, perioral dermatit, eksem, melasma/cloasma etc. Komplett hälsoprofil ingår och behandlingsplan sätts upp vid behov.

För rådgivning av hudvårdsprodukter samt hudvårdsbehandlingar, vänligen välj ”Konsultationsbehandling Avancerad hudvård” eller ”E-konsultation”.

Väljer du att handla hudvårdsprodukter i samband med din konsultation ger vi 20% rabatt på ditt FÖRSTA produktköp* hos oss.

*Gäller på nimue, pHformula, DR K Dermal Health och Neostrata.

Tid: 20 min
Pris: 500:-

Konsultation – Laser

När du står inför en laserbehandling behövs alltid en noggrann hudanalys för att bedöma om din hud och ditt allmäntillstånd lämpar sig för behandling av laser. Här får du rådgivning och en personlig konsultation utförd av en auktoriserad hudterapeut/sjuksköterska inför din laserbehandling i Göteborg. Vi behandlar bland annat ojämn pigmentering, ytliga röda kärl (telangiektasier), cherry spots, spider angioma, rosacea/acne, diffus rodnad, solar lentigo, solskadad hud, förtidigt åldrad hud m.m. Läs mer om laserbehandling!

(Kostnadsfri vid köp av minst tre stycken kurbehandlingar)

Tid: 20 min
Pris: 500:-

Konsultation Injektionsbehandling

En obligatorisk rådgivning 48h innan behandling hos vår Legitimerade Sjuksköterska, certifierad av Estetiska Injektionsrådet, inför din estetiska injektionsbehandling är nödvändig om du inte tidigare behandlats eller om det gått mer än 6 månader sedan sist.

Här går vi igenom dina förväntade mål och förutsättningar inför valet av behandling. Ibland är en kombinationsbehandling med muskelavslappnande medel för rynkor och/eller fillers (Restylane/Profhilo/Radiesse) eller PRP/PRF det bästa alternativet för att naturligt resultat.

Boka en Privat Konsultation idag!

Tid: 20 min
Pris: 500:-*

*Kostnadsfri vid bokning av behandling

Kostrådgivning – Matdagbok

För dig som behöver få balans i livet och är osäker på om den mat du äter är bra för dig och din hud finns detta alternativ. Under en kostrådgivning analyserar vi dina kostvanor för att skapa förutsättningar för en sund och balanserad livsstil. Du får i förhand fylla i en matdagbok och registerara alla intag under minst 3 dagar. Dina intag sammanfattas och gås igenom tillsammans med en kostrådgivare vid ett fysiskt besök på kliniken.

(Kostrådgivning rekommenderas i en omgång av tre besök för att uppnå bästa effekt.)

Tid: 25 min
Pris: 995 :-

(Tips! Använd ditt friskvårdsbidrag)

Personlig kostrådgivning

Här går vi igenom din kropps förutsättningar, dina kostvanor samt vilka resultat du önskar uppnå. Vi skapar en skräddarsydd rådgivning för dig och din vardag och uppnår de mål du önskar. Oavsett om du önskar påverka din vikt eller förbättra din allmäna hälsa och optimera din kropps förutsättningar, är en personlig kostrådgivning ett steg i rätt riktning till det liv du önskar.

Vid viktkorrigering dokumenterar vi dina mått och din vikt för att kunna följa upp din väg mot målet. Detta är sker givetivs under sekretess och endast efter ditt godkännande. En personlig kostrådgivning rekommenderas alltid i kombination med en ”Matdagbok”.

Tid: 40 min
Pris: 995:-

(Tips! Använd ditt friskvårdsbidrag)

Kostrådgivning för energi

Ibland behöver man mer energi för att orka med vardagen eller återhämta sig efter en tuff influensatid. Denna rådgivning ger dig tre konsultationstillfällen där vi fördjupar oss i att optimera din kropps styrka och förnyelse – för att ge mer energi. Vid första tillfället utförs en matdagbok och mål sätts upp som sedan följs upp under andra och tredje tillfället.

Tid: 3×45 min
Pris: 2000:-

(Tips! Använd ditt friskvårdsbidrag)

Kostrådgivning för kroppsvikt i balans

För dig som vet direkt att du behöver en förändring i ditt liv är detta kostrådgivningspaket rätt. Denna rådgivning ger dig tre konsultationstillfällen där vi ser över din över- eller undervikt. Vi analyserar orsaker och risker samt hur vi finner den bästa lösningen för just dig. Du får tips och råd på träningsformer och vanor som passar just dig. Vid första tillfället utförs en matdagbok och mål sätts upp som sesdan följs upp under andra och tredje besöket.

Dina mått dokumenteras för att kunna se din utveckling.

Tid: 3×45 min
Pris: 2000:-

(Tips! Använd ditt friskvårdsbidrag)

Kostrådgivning för hälsa

Här arbetar vi utifrån att optimera ett hälsosamt åldrande som påverkar såväl huden som våra inre organ. Bra för dig som varit sjuk under en längre tid eller som varit utbränd/utamattad. Denna rådgivning ger dig kunskap om var i kosten du hittar mest mineraler, vitaminer, antioxidanter och andra näringsämnen som påverkar din kropp och dess åldrande på ett sunt sätt. Detta passar för alla åldrar med det är framförallt viktigt vid menompauser och hormonförändring.

Välj att leva Healthy Ageing, inte Anti Ageing!

Tid: 3×45 min
Pris: 2000:-

(Tips! Använd ditt friskvårdsbidrag)

Återkommande besök lönar sig

Investera i dig själv och din hälsa med något av våra Årskort+.
Välj mellan tre olika nivåer som ger dig förtur till våra event samt rabatterade priser på våra tjänster och produkter.