Hudvård
i Göteborg

Hudvårdsbehandling är en viktig del av att upprätthålla en frisk och strålande hud. På vår klinik i Göteborg erbjuder vi en rad professionella och traditionella hudvårdsbehandlingar som ansiktsbehandlingar, ögonbehandlingar som lashlift, browlift och frans- och brynfärgning, men vi erbjuder även ett stort utbud av avancerad hudvård. Våra hudvårdsbehandlingar utförs alltid av en auktoriserad hudterapeut och är utformade för att ge dig det bästa resultatet, anpassat efter din huds specifika behov och tillstånd.

Våra hårborttagningsbehandlingar

Varför ska man utföra en hudvårdsbehandling på klinik?

Hudvårdsbehandlingar som utförs hemma kan medföra en risk för din huds tillstånd och är inget vi på kliniken rekommenderar. Vi ser alltför ofta överstimulerade resultat som skapar fler eller nya hudproblem och aktiva behandlingar skall utföras på klinik. Korrekt- och personanpassad hudvårdsrutin hemma är dock A och O och räcker i regel för att balansera och behålla resultat efter din kliniksbehandling.

Våra behandlingar utförs av erfarna hudterapeuter som använder avancerade tekniker och professionella produkter som inte är tillgängliga för konsumenter. Detta säkerställer djupare penetration av aktiva ingredienser, mer effektiva resultat och en säker behandling anpassad efter dina specifika hudbehov.

Vanliga hudproblem

Vanliga problem som våra kunder söker hjälp för inkluderar:

 • Akne och tilltäppta porer
 • Rosacea eller känslig hud
 • Fina linjer och rynkor
 • Ojämn hudton och pigmenteringar
 • Förstorade porer/grov hudtextur
 • Torrhet och uttorkning
 • Förlorad elasticitet och fasthet

Hur kan du förbereda dig för din hudvårdbehandling?

För att maximera fördelarna med din avancerade hudvårdsbehandling rekommenderar vi följande förberedelser:

 • Undvik att använda starka hudvårdsprodukter som retinol eller syror ett par dagar före behandlingen.
 • Sola ej huden som skall behandlas minst 2 v innan behandling.
 • Kom till behandlingen med god marginal, minst 15 minuter innan behandlingsstart.
 • Drick mycket vatten dagarna innan och efter för att hålla huden väl hydrerad.
 • Använd SPF dagligen, särskilt dagarna efter din behandling.

Vanliga produkter och ingredienser

Vid våra avancerade hudvårdsbehandlingar använder vi endast marknadsledande produkter med effektiva och vetenskapligt beprövade ingredienser, bland annat:

Hyaluronsyra

För intensiv återfuktning och förbättrad hudstruktur.

Vitamin C

För ljusare hudton och antioxidativt skydd.

Retinol 

För att minska fina linjer och rynkor samt förbättra hudens textur.

AHA- och BHA-syror

För exfoliering och förbättrad hudcellförnyelse.

Peptider 

För att stimulera kollagenproduktionen och förbättra hudens elasticitet.

Boka tid för hudvård

Kontakta oss idag för att boka din konsultation och ta det första steget mot en slät hy!

Du kan nå oss via telefon, e-post eller boka direkt online!

Frågor och svar om hudvård

Hudvårdsbehandlingar bör utföras på klinik men bra hudvårdsrutin skall följas dagligen hemma. Våra professionella behandlingar erbjuder djupare penetration av aktiva ingredienser, mer effektiva resultat och en säker behandling anpassad efter dina specifika hudbehov.

Vanliga problem inkluderar akne, rosacea, rynkor/fina linjer, ojämn hudton, förstorade porer, torrhet och förlorad elasticitet.

Undvik starka hudvårdsprodukter några dagar före behandlingen, sola ej aktivt, applicera SPF dagligen, och drick mycket vatten dagarna innan.

Vi använder hyaluronsyra, vitamin C, retinol, AHA- och BHA-syror samt peptider för att säkerställa bästa möjliga resultat.

De flesta hudvårdsbehandlingar är inte smärtsamma. Du kan känna ett visst obehag under vissa procedurer, men det är vanligtvis milt och kortvarigt.

Resultaten delas upp i en direkt och indirekt del. Den direkta effekten kan ofta ses omedelbart efter behandlingen, särskilt med ansiktsbehandlingar och microdermabrasion, men de indirekta effekterna som fås vid kollagenstimulering kan ta veckor till månader innan de har nått sin fulla effekt.

Ja, de flesta behandlingar kräver ingen återhämtningstid, så du kan återgå till normala aktiviteter direkt.

Vanliga risker inkluderar rodnad och mild irritation. Allvarligare komplikationer är ovanliga men kan inkludera infektion eller allergiska reaktioner.

När de utförs korrekt av en erfaren hudterapeut ger behandlingarna ett naturligt och förbättrat utseende som ger en friskare hudhälsa.

Nej, resultaten är temporära och behöver underhållas med regelbundna behandlingar och en bra hemmavårdsrutin precis som du behöver med motion.

Ja, det är vanligt att kombinera olika behandlingar för att uppnå bästa möjliga resultat och en mer omfattande hudförbättring.

Alternativ kan inkludera laserbehandlingar, microneedling (skinpen eller dermapen, kemiska peelingar, estetiska injektionsbehandlingar som botox och fillers eller en kombination av dessa beroende på dina specifika hudbehov.

Vi tar ytan på djupaste allvar

Advanced Clinic är certifierade enligt Estetiska Injektionsrådet. Din trygghet som kund vår högsta prioritet. Våra injektionsbehandlare är legitimerade sjuksköterskor,  utbildade i injektionstekniker och går löpande under året på vidareutbildning. Vi värdesätter din säkerhet och kvaliteten på våra behandlingar. Välkommen till en trygg och professionell upplevelse hos oss!

Återkommande besök lönar sig

Investera i dig själv och din hälsa med något av våra Årskort+.
Välj mellan tre olika nivåer som ger dig förtur till våra event samt rabatterade priser på våra tjänster och produkter.

HUDHÄLSA KOMMER INIFRÅN MEN BEVARAS UTIFRÅN

En stark och frisk hud behöver arbeta från insidan och ut. Därför grundar sig våra behandlingstekniker på positiva kostvanor och effektiva, avancerade ansiktsbehandlingar. När du besöker oss för första gången utför vi en grundlig hälsoprofil som tar upp nuvarande tillstånd och bakgrund för att optimera ditt slutresultat hos oss. Förutom vår grundutbildning är våra hudterapeuter även vidareutbildande inom kost och näringslära för att ge dig en djupare förståelse för din hud.

Kundomdömen