VÅRA BEHANDLINGAR

Vi utför resultatinriktade injektionsbehandlingar i Göteborg med stor hänsyn till dina naturliga drag, för den bästa version av dig själv!

PRP/PRF

På vår hudklinik i Göteborg hittar du PRP (Platelet Rich Plasma) och PRF (Platelet Rich Fibrin) som är en helt naturlig behandling och har inga biverkningar. Detta eftersom vi använder tillväxtfaktorer och hormoner från patientens egna blod, utan några tillsatser. Det föreligger ingen risk för allergier eller andra komplikationer då allt vi injicerar kommer från patienten själv.
Indikationer för denna typ av injektionsbehandling kan vara håravfall, acenärr, volymfattig hud, dålig spänt, kollagenfattig hud, mörka ringar under ögonen etc.
PRP är en bioföryngrande cellteknik som genom tillväxtfaktorer i våra blodplättar stimulerar hudens cellföryngring och produktion av kollagen och elastiska fibrer. Även hårbotten kan behandlas för att återuppliva avtagande hårväxt.
Personer med hudsjukdomar, SLE, Porfyri, allergi, cancer, blodsjukdomar, svåra metabola och systemiska sjukdomar, blödarsjuka eller misstanke om sepsis (blodförgiftning) ska inte genomgå en PRP-behandling.
Vill du veta mer om PRP eller PRF är du välkommen att boka en tid för konsultation på vår klinik i Göteborg.

PRP - (Platelet Rich Plasma)

PRP (Platelet Rich Plasma) en behandling där patienten behandlas med sitt egna blod och då framförallt plasman i blodet. PRP/PRF är en bioföryngrande cellteknik som genom tillväxtfaktorer i våra blodplättar stimulerar hudens cellföryngring och produktion av kollagen och elastiska fibrer. Även hårbotten kan behandlas för att återuppliva avtagande hårväxt.

En PRP eller PRF behandling är en säker och trygg behandling och passar dig som vill bevara den bästa versionen utav dig själv, och samtidigt ta till vara på kroppens egna byggmaterial.

Vi rekommenderar en behandlingskur om minst 3 stycken behandlingar men fler behandlingar kan behövas. PRP passar perfekt att kombinera med ex microneedling vid djupgående kollagenstimulering och hudföryngrande effekt (ärr, rynkor, pigment etc)

Tid: 30-45 min

Pris: 3500:-/behandling

 

Få upp till 20% rabatt vid köp av kur eller ÅRSKORT+!

PRF - (Platelet Rich Fibrin)

PRF (platelet rich fibrin) är en vidareutveckling av föregångaren PRP (platelet rich plasma). Skillnaden mellan PRP och PRF är att PRF centrifugeras i en långsammare hastighet och under kortare tid, vilket bevarar stamceller och fler näringsämnen. Det resulterar i ett ännu bättre och mer hållbart resultat.

Den största skillnaden mellan PRP och PRF är att PRF innehåller mer fibrin än PRP. Fibrin är ett protein som hjälper till att stabilisera blodplättarna och tillväxtfaktorerna. Detta gör att PRF är ”tjockare” än PRP och stannar kvar under huden längre. Därför passar PRF bra kring ex ögon där mörka ringar är ett bekymmer och ger en mer volymgivande effekt.

 

Inför en injektionsbehandling skall alltid en obligatorisk konsultation ske först enligt lag.

Tid: 30-45 min

Pris: 3500:-/behandling

 

Få upp till 20% rabatt vid köp av kur eller ÅRSKORT+!

Återkommande besök lönar sig

Investera i dig själv och din hälsa med något av våra Årskort+.
Välj mellan tre olika nivåer som ger dig förtur till våra event samt rabatterade priser på våra tjänster och produkter.