KÖPVILLKOR Onlineköp

Köpvillkor för Advanced Clinic

1. Allmänt

Dessa köpvillkor gäller mellan dig som kund och Advanced Clinic när du handlar värdekort, gåvokort och behandlingar på vår webshop. Genom att genomföra ett köp accepterar du våra köpvillkor.

2. Beställning

När du genomför en beställning på vår webbplats får du en orderbekräftelse via e-post. Det är viktigt att du kontrollerar att alla uppgifter i orderbekräftelsen är korrekta. Vid felaktigheter, vänligen kontakta oss omgående.

3. Priser och betalning

Alla priser är angivna i SEK inklusive moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna utan föregående meddelande. Betalning sker via de betalningsmetoder som är tillgängliga i kassan.

4. Leverans

Värdekort levereras digitalt till den e-postadress som angivits vid beställning. Behandlingar bokas via vår webbplats eller direkt hos vår klinik.

5. Ångerrätt och returer

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att du mottagit ditt värdekort. För att utöva din ångerrätt, vänligen kontakta oss via e-post och ange ditt ordernummer. Observera att ångerrätten inte gäller för bokade behandlingar som är avsedda att genomföras vid en specifik tidpunkt.

6. Reklamationer

Om du upptäcker ett fel på ditt värdekort eller är missnöjd med en behandling, vänligen kontakta oss så snart som möjligt för att vi ska kunna åtgärda problemet. Vid godkänd reklamation ersätts du för kostnaden av värdekortet eller behandlingen.

7. Personuppgifter

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning (GDPR). Dina uppgifter används för att administrera din beställning och förbättra vår service. Mer information finns i vår integritetspolicy.

8. Ansvarsbegränsning

Advanced Clinic ansvarar inte för indirekta skador som kan uppstå på grund av ditt köp. Vi ansvarar inte heller för förseningar eller fel som beror på omständigheter utanför vår kontroll.

9. Ändringar av köpvillkor

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa köpvillkor vid behov. Ändringar publiceras på vår webbplats och träder i kraft omedelbart.

10. Kontaktinformation

Advanced Clinic Adress: [Fyll i er adress] E-post: [Fyll i er e-postadress] Telefon: [Fyll i ert telefonnummer]

Advanced Clinic Sverige AB
Skanstorget 6
411 22 Göteborg
Sverige
info@advancedclinic.se
031-711 70 60