ESTETISKA INJEKTIONSBEHANDLINGAR

ESTETISKA INJEKTIONS-BEHANDLINGAR

Vi utför resultatinriktade injektionsbehandlingar i Göteborg med stor hänsyn till dina naturliga drag, för den bästa version av dig själv!

Fillers / Restylane / RADIESSE

Estetiska injektionsbehandlingar eller ”fillers” är ett preparat bestående av bl.a hyaluronsyra som kan släta ut rynkor, framhäva ansiktets konturer, skapa fylligare läppar och föryngra huden. På vår klinik i Göteborg erbjuder vi fillers från Restylane som är resultatet av svensk forskning med över 20 års klinisk bevisning med pålitliga resultat och dokumenterad säkerhet.
Du hittar även behandlingar med Radiesse, en tvåkomponentsfiller som behandlar ålderstecken genom att stimulera produktionen av kroppens naturliga kollagen och elastin. Behandlingarna anpassas efter dina behov och resultaten syns omedelbart.
Inför en estetisk injektionsbehandling kan många frågor och funderingar uppstå. En personlig rådgivning som är obligatorisk enligt gällande lag, tillsammans med vår Legitimerade Sjuksköterska  på vår hudklinik i Göteborg inför din fillersbehandling, kan underlätta ditt val av behandling och preparat.
Vi går igenom dina förväntade mål och förutsättningar inför injektionsbehandlingen samt lägger upp en sund och hållbar behandlingsplan inför framtiden. Våra ledord: Restore, Refine & Renew guidar dig rätt för ett naturligt resultat och vår målsättning är alltid att framhäva den bästa versionen av dig själv!

Konsultation med Leg. Sjuksköterska

Obligatorisk rådgivning 48h innan behandling hos vår Legitimerade Sjuksköterska, certifierad av Estetiska Injektionsrådet, inför din estetiska injektionsbehandling är nödvändig om du inte tidigare behandlats eller om det gått mer än 6 månader sedan sist.

Här går vi igenom dina förväntade mål och förutsättningar inför valet av behandling. Ibland är en kombinationsbehandling av muskelavslappnande medel (toxin) och/eller fillers (Restylane/Profhilo/Radiesse) eller PRP/PRF det bästa alternativet för att naturligt resultat.

Boka en Privat Konsultation idag!

Pris: 500 :-*

*Kostnadsfri vid bokning av behandling

Restylane/Belotero Fillers (hyaluronsyrefiller)

Önskar du återskapa förlorad tid eller upplever du att huden har åldrats i förtid? Genom att tillföra hyaluronsyra (HA) kan man boosta och förnya huden inifrån, samtidigt som huden blir mer välmående och motståndskraftigare. Genom fillers injektioner kan man återskapa tappad volym, korrigera asymmetri eller förbättra hudstrukturen. Hyaluronsyran från Restylane är ett resultat av svensk forskning och all produktion samt forskning sker i Sverige.

Restylane från Galderma har över 20 års erfarenhet av klinisk verksamhet samt över 40 miljoner utförda behandlingar. Det är en säker produkt med relativt få biverkningar och med ett hållbart resultat mellan 6-24 mån beroende på val av produkt.

Behandlingsområden:

  • Rynkreducering och hudföryngring
  • Nasolabialveck (vecken från näsa till mungipor)
  • Öka volym i läppar eller skapa läppkontur
  • Återställa volym på kindben
  • Förstärkning av käklinjen
  • Förstärka drag som haka och käklinje

Pris:
Tear Trough                fr. 2 900:-
Läppar 1 ml                    3 700:-
Restylane 1 ml                3 800:-
Kinder 2 ml*                     6 080:-
Perioral rejuvination*   fr. 7 980:-
Läpp+Kinder 3 ml*       fr. 8 400:-

Soft Lift (4 ml eller mer)
Förstärk och återställ ansiktets konturer utan kirurgi!

Från priser*                   10 640:-

Delbetala med Qliro!

 

*Med vårt Årskort+ Platina.

Återkommande besök lönar sig

Investera i dig själv och din hälsa med något av våra Årskort+.
Välj mellan tre olika nivåer som ger dig förtur till våra event samt rabatterade priser på våra tjänster och produkter.