Skinboosters

Skinbooster från Belotero Revive eller Restylane Vital light passar dig som vill motverka och behandla tidiga ålderstecken och är en utmärkt behandling för alla som önskar en återfuktad, föryngrad hud med ny spänst och lyster.

PRP/PRF

På vår hudklinik i Göteborg hittar du PRP (Platelet Rich Plasma) och PRF (Platelet Rich Fibrin) som är en helt naturlig behandling och har inga biverkningar.

Radiesse

Radiesse är en FDA-godkänd kollagenstimulerande filler. Radiesse har en lyftande förmåga och ger dig även en finare hy. Vår legitimerade sjuksköterska på vår klinik i Göteborg har erfarenhet från estetik och avancerad hudvård sedan 2006.

Laser Genesis (hudföryngring)

LaserGenesis är en laserbehandling som ger en tydligt hudföryngrande effekt. Genom att stimulera kollagenproduktionen får man en förbättring på ojämn hudton, fina linjer och rynkor, förstorade porer, rodnad och förbättrad hudstruktur.

Botox

Inför en estetisk injektionsbehandling kan många frågor och funderingar uppstå. En personlig rådgivning som dessutom är obligatoriskt enligt gällande lag, tillsammans med våra legitimerade injektionsbehandlare, kan underlätta ditt val av behandling och preparat.

Fillers

Estetiska injektionsbehandlingar eller ”fillers” är ett preparat bestående av bl.a hyaluronsyra som kan släta ut rynkor, framhäva ansiktets konturer, skapa fylligare läppar och föryngra huden.

Profhilo

Bioremodelling från Profhilo är ett innovativt koncept för antiaging som motverkar slapphet i huden. En specialutvecklad injektionsteknik som minskar smärtan och antalet sessioner som krävs. En perfekt lunchbehandling.

Hudföryngring / Kollagenstimulering

För att få synligt och förbättrande resultat i huden krävs det att man regelbundet stimulerar kollagenproduktion och hittar ett individuellt passande program för just din hudtyp. På vår klinik kombinerar vi olika behandlingsmetoder som: laser, microneedling, skinbooster, PRX-t33, retinolpeeling m.m.

SkinPen

SkinPen® är den första mikroneedling-pennan i världen som är godkänd av amerikanska läkemedelsverket (FDA), och som är kliniskt bevisad att säkert och effektivt behandla akneärr i ansiktet för åldrarna 22 år och uppåt.