INJEKTIONSBEHANDLINGAR

Vi erbjuder injektionsbehandlingar på vår hudklinik i Göteborg. Välj mellan behandlingar som botox, fillers, radiesse, profhilo, PRP/PRF, skinbooster m.m.

Rynkbehandling

På vår hudklinik i Göteborg arbetar vi med muskelavslappnade medel för att motverka oönskade rynkor.
Det verksamma ämnet är botulinumtoxin typ A  och agenturen bakom produkten vi arbetar med, kommer från svenska läkemedelsbolaget Galderma som även producerar Restylane. Toxinbehandling med botulinumtoxin har blivit en av världens mest efterfrågade behandlingar och är populära för sin snabba och hudföryngrande effekt.
Inför en estetisk injektionsbehandling kan många frågor och funderingar uppstå. En personlig rådgivning som dessutom är obligatoriskt enligt gällande lag, tillsammans med vår Legitimerade Sjuksköterska i Göteborg, kan underlätta ditt val av behandling och preparat.
Vi går igenom dina förväntade mål och förutsättningar inför injektionsbehandlingen samt lägger upp en sund och hållbar behandlingsplan inför framtiden.

Konsultation med Leg. Sjuksköterska

Obligatorisk rådgivning hos vår Legitimerade Sjuksköterska, certifierad av Estetiska Injektionsrådet, inför din estetiska injektionsbehandling är nödvänding om du inte tidigare har behandlats eller om det gått över 6 månader sedan sist*.

Här går vi igenom dina förväntade mål och förutsättningar inför valet av behandling. Ibland är en kombination av muskelavslappande medel  (botulinumtoxin) och fillers (Restylane/Profhilo/Radiesse) det bästa alternativet för att naturligt resultat.

Pris: 500:-

(kostnadsfri i samband med injektionsbehandling)

Rynkbehandling m. botulinumtoxin

Är du trött på att alltid se arg eller trött ut? Känns det som om åren har passerat dig förbi och din inre ålder inte speglar din yttre? Då kan toxinbehandling vara ett lämpligt alternativ. Med rätt dos på rätt ställe får du ett naturligt och neutralt resultat som framhäver ett mer avslappnat uttryck. Vi förespråkar hellre för lite än för mycket och utgår alltid ifrån din personliga läge för bäst effekt. Skulle behov av touch up (korrigering) finnas sker detta kostnadsfritt efter 2 veckor.

Välj mellan behandlingsområden som:

– Glabella ”Argrynkan”
– Kråksparkar (ögonvrån)
– Pannrynkor ”vertikala linjer”
– ”Bunnylines”
– ”Gummy-smile”
– Ögonbrynslyft
– Masseter (spända käkar)
– Nedåtgående/sura mungipor
– Platysma/Nefertiti lyft

1 litet område                 1900:-
Lipflip, Gummy Smile, Ögonbrynslyft, Sura mungipor, Bunnylines

1 område                         2 500:-
Glabella, Kråksparkar
eller
Panna

2 områden                       3 400:-
Glabella, Kråksparkar
och/eller Panna

3 områden                       4 200:-

4 områden                       4 800:-

Masseter/Platysma         4 800:-
(masseter el Platysma)

Delbetala med Humans Finans!

*Den 1 Juli 2021 trädde den nya lagen för Estetiska injektionsbehandlingar igenom som säger att du som konsument skall ha minst 48 h betänktetid och en konsultation skall alltid utföras om:

– Du EJ har behandlats med preparatet tidigare
– Det har gått över 6 månader sedan din förra behandling
– Om du behandlats med samma preparat inom 6 månader men på annan klinik

Återkommande besök lönar sig

Investera i dig själv och din hälsa med något av våra Årskort+.
Välj mellan tre olika nivåer som ger dig förtur till våra event samt rabatterade priser på våra tjänster och produkter.