Laser Genesis (hudföryngring)

LaserGenesis är en laserbehandling som ger en tydligt hudföryngrande effekt. Genom att stimulera kollagenproduktionen får man en förbättring på ojämn hudton, fina linjer och rynkor, förstorade porer, rodnad och förbättrad hudstruktur.

Pigmentbehandling

För att bli av med ojämn hudton, pigmentering och solskador krävs ett behandlingsupplägg av hemmavårdande produkter samt behandling som laser, kemisk peel eller microneedling.

Hudföryngring / Kollagenstimulering

För att få synligt och förbättrande resultat i huden krävs det att man regelbundet stimulerar kollagenproduktion och hittar ett individuellt passande program för just din hudtyp. På vår klinik kombinerar vi olika behandlingsmetoder som: laser, microneedling, skinbooster, PRX-t33, retinolpeeling m.m.

SkinPen

SkinPen® är den första mikroneedling-pennan i världen som är godkänd av amerikanska läkemedelsverket (FDA), och som är kliniskt bevisad att säkert och effektivt behandla akneärr i ansiktet för åldrarna 22 år och uppåt.

Kemisk Peeling

För dig som är ute efter en tydligt hudföryngrande effekt eller som vill behandla ett specifikt hudproblem kan kemisk peeling vara ett bra alternativ – när traditionell hudvård inte räcker till.