Skinboosters

Skin Booster från Belotero Revive passar dig som vill motverka och behandla tidiga ålderstecken och är en utmärkt behandling för alla som önskar en återfuktad, föryngrad hud med ny spänst och lyster.

PRP/PRF

På vår hudklinik i Göteborg hittar du PRP (Platelet Rich Plasma) och PRF (Platelet Rich Fibrin) som är en helt naturlig behandling och har inga biverkningar.

Radiesse

Radiesse är en FDA-godkänd kollagenstimulerande filler. Radiesse har en lyftande förmåga och ger dig även en finare hy. Vår legitimerade sjuksköterska på vår klinik i Göteborg har erfarenhet från estetik och avancerad hudvård sedan 2006.

Laser Genesis (hudföryngring)

LaserGenesis är en laserbehandling som ger en tydligt hudföryngrande effekt. Genom att stimulera kollagenproduktionen får man en förbättring på ojämn hudton, fina linjer och rynkor, förstorade porer, rodnad och förbättrad hudstruktur.

Rynkbehandling/Botox

På vår hudklinik i Göteborg arbetar vi med muskelavslappnade medel för att motverka oönskade rynkor.

Fillers

Estetiska injektionsbehandlingar eller ”fillers” är ett preparat bestående av bl.a hyaluronsyra som kan släta ut rynkor, framhäva ansiktets konturer, skapa fylligare läppar och föryngra huden.

Profhilo

Bioremodelling från Profhilo är ett innovativt koncept för antiaging som motverkar slapphet i huden. En specialutvecklad injektionsteknik som minskar smärtan och antalet sessioner som krävs. En perfekt lunchbehandling.

Hudföryngring / Kollagenstimulering

För att få synligt och förbättrande resultat i huden krävs det att man regelbundet stimulerar kollagenproduktion och hittar ett individuellt passande program för just din hudtyp. På vår klinik kombinerar vi olika behandlingsmetoder som: laser, microneedling, skinbooster, PRX-t33, retinolpeeling m.m.

SkinPen

SkinPen® är den första mikroneedling-pennan i världen som är godkänd av amerikanska läkemedelsverket (FDA), och som är kliniskt bevisad att säkert och effektivt behandla akneärr i ansiktet för åldrarna 22 år och uppåt.

Dermapen 4

Dermapen4™ är marknadsledande med patenterad teknologi som nylanserades 2018. Vår hudklinik i Göteborg har arbetat med microneedling sedan 2013 och har lång erfarenhet. Microneedling är en populär behandlingsmetod för en rad olika hudproblem och här kan vi behandla flera olika hudtillstånd.