Rosacea

Rosacea är ett vanligt förekommande hudtillstånd, och kan vara både fysiskt och känslomässigt påfrestande. På vår hudklinik i Göteborg förstår vi vikten av att erbjuda skräddarsydda behandlingsplaner som tar hänsyn till varje individuell patient

Laser Genesis (hudföryngring)

LaserGenesis är en laserbehandling som ger en tydligt hudföryngrande effekt. Genom att stimulera kollagenproduktionen får man en förbättring på ojämn hudton, fina linjer och rynkor, förstorade porer, rodnad och förbättrad hudstruktur.

Laserbehandling mot Rosacea

Rosacea är ett hudtillstånd som drabbar många personer, framförallt kvinnor och debuterar oftast efter 30 års ålder.

Ytliga Kärl (ansikte)

Bli av med röda märken och missprydande kärl i ansiktet med vår kärllaser. Vi behandlar flera typer av kärl och benigna förändringar som cherry spots, angioma, teleangiektasier,

SkinPen

SkinPen® är den första mikroneedling-pennan i världen som är godkänd av amerikanska läkemedelsverket (FDA), och som är kliniskt bevisad att säkert och effektivt behandla akneärr i ansiktet för åldrarna 22 år och uppåt.

Kemisk Peeling

För dig som är ute efter en tydligt hudföryngrande effekt eller som vill behandla ett specifikt hudproblem kan kemisk peeling vara ett bra alternativ – när traditionell hudvård inte räcker till.

Ansiktsbehandling

Våra ansiktsbehandlingar grundar sig alltid utifrån en holistisk helhetssyn där vår insida vägleder vår utsida. Med vårt unika AdvancedCore© koncept förmedlar vi det första steget till en optimal hudhälsa som vägleds av en auktoriserad hudterapeut.