Behandling Rosacea

Vår rosacea behandling grundar sig på att kombinera beprövade metoder inom hudvårdsbehandlingar och använda högkvalitativa, medicinskt testade produkter som är skräddarsydda för att lindra dina symtom och främja hudens hälsa på djupet. Vi strävar efter att uppnå långsiktiga, förändrande resultat som inte bara gör dig symtomfri utan också förbättrar din hudkvalitet och välbefinnande på sikt.

Ytliga Kärl (ansikte)

KÄRLBEHANDLING MED LASER/IPL Vi behandlar missprydande kärl med Cuteras kraftfulla laser Excel V+ och/eller XEO – framtidens IPL. Advanced Clinic Ytliga Kärl (ansikte) Det är många som årligen drabbas och lider av röda partier i ansiktet som kan leda till låg självkänsla, ömmande och hettande partier som slutligen kan leda till klåda och smärta. Ytliga […]

SkinPen

SkinPen® är den första mikroneedling-pennan i världen som är godkänd av amerikanska läkemedelsverket (FDA), och som är kliniskt bevisad att säkert och effektivt behandla akneärr i ansiktet för åldrarna 22 år och uppåt.

Kemisk Peeling

För dig som är ute efter en tydligt hudföryngrande effekt eller som vill behandla ett specifikt hudproblem kan kemisk peeling vara ett bra alternativ – när traditionell hudvård inte räcker till.

Ansiktsbehandling

För att kunna fastställa din hudfysik och skräddarsy din ansiktsbehandling på vår klinik i Göteborg ingår en 15 minuter kost- och hälsoprofil vid ditt första