VÅRA BEHANDLINGAR

Vi utför resultatinriktade behandlingar med fördjupning i kostens betydelse för att ge dig verkligt långvariga resultat.

behandling mot Rosacea

Rosacea är ett vanligt förekommande hudtillstånd, särskilt bland kvinnor, som ofta debuterar efter 30 års ålder och kan vara både fysiskt och känslomässigt påfrestande. På vår hudklinik i Göteborg förstår vi vikten av att erbjuda skräddarsydda behandlingsplaner som tar hänsyn till varje individuell patient. Oavsett vilken grad av rosacea du lider av, kan du lita på att vi tar ett personligt och helhetsorienterat tillvägagångssätt för att möta dina behov och önskemål.
Rosacea är en kronisk inflammation i huden som framförallt påverkar talgkörtlarna men orsaken bakom är fortfarande omdiskuterad och man tror att en kombination av arvsanlag samt miljöfaktorer bidrar till utvecklingen av rosacea samtidigt som den förvärras och triggas av yttre och inre faktorer.
Genom vår omfattande erfarenhet och expertis på området, kan du vara trygg i att vi har kunskapen och verktygen för att hantera rosacea på ett effektivt och hållbart sätt.
Vår behandlingsfilosofi är grundad på att kombinera beprövade metoder inom hudvård och använda högkvalitativa, medicinskt beprövade produkter som är skräddarsydda för att lindra dina symtom och främja hudens hälsa på djupet. Vi strävar efter att uppnå långsiktiga, förändrande resultat som inte bara gör dig symtomfri utan också förbättrar din hudkvalitet och välbefinnande på sikt. 
Hos oss är din hudhälsa vår främsta prioritet, och vi är här för att stödja dig på din resa mot en friskare och mer strålande hud.

Konsultation inför behandling av Rosacea

Då Rosacea eller andra inflammatoriska tillstånd i huden kan variera oerhört i karaktär samt bero på många bakomliggande orsaker, är det viktigt att du alltid kommer på en konsultation* först till oss innan vi påbörjar en behandling.

Vi har flera olika behandlingsalternativ och lägger upp ett behandlingsprogram som passar dig och din vardag så att du kan uppnå en frisk och balanserad hud.

*Kostnadsfri vid köp av minst 4 st hemvårdsprodukter eller kurbehandling.

Tid: 20 min
Pris: 500 kr*

Återkommande besök lönar sig

Investera i dig själv och din hälsa med något av våra Årskort+.
Välj mellan tre olika nivåer som ger dig förtur till våra event samt rabatterade priser på våra tjänster och produkter.