VÅRA ANSIKTSBEHANDLINGAR

Vi utför resultatinriktade ansiktsbehandlingar i Göteborg med fördjupning i kostens betydelse för att ge dig verkligt långvariga resultat.

Ansiktsbehandlingar

För att kunna fastställa din hudfysik och skräddarsy din ansiktsbehandling på vår klinik i Göteborg ingår en 15 minuter kost- och hälsoprofil vid ditt första besök hos oss. Konsultationen genomförs av en Auktoriserad hudterapeut med kunskap inom kost- och näringsrådgivning.
Samtliga våra ansiktsbehandlingar startar med vårt unika AdvancedCore© koncept – grundpelaren i våra behandlingar som förmedlar första steget till en frisk och stark hud och där dubbelrengöring, enzympeeling samt aktiv pensling ingår.
Våra avancerade behandlingsmetoder är baserade på hudvårdsprodukter som innehåller vetenskapligt dokumenterade effektiva ingredienser, så som farmaceutiska näringsämnen, vitaminer och antioxidanter. Produkterna vi använder kommer från nimue, pHformula, Dr K Dermal Health och Neostrata.
Om du söker en erfaren och gedigen hudklinik i Göteborg har du kommit rätt. Med förstklassiga, professionella produkter och våra specialiserade hudterapeuter uppnår vi fantastiska resultat.

Advanced Facial

Vår signaturbehandling! Detta är en avancerad hudvårdsbehandling för dig med begränsad tid och som önskar en djupgående behandling med det bästa från våra klassiska hudvårdsbehandlingar (peeling, aktiv AHA-pensling, portömning, massage etc) men samtidigt vill ha en djup kollagenstimulering för långvarig effekt.

Genom att uppgradera din hudvårdsbehandling med LaserGenesis (kollagenstimulerande laser 1064 nm) påverkar vi dermis och den levande delen av huden där kollagena trådar finns. Resultatet blir en tydlig hudföryngring, som ger en ungdomligare och fastare hud med minskade porer och jämnare hudton.

Rekommenderas var 8:e vecka under hela året.

Tid: 60 min
Pris: 2795:-

Snabb Ansiktsbehandling

Ge din hud en professionell ansiktsbehandling på bara 30 min. Detta är en rik kolbaserad multifunktionell peeling med aktivt kol och AHA-syror som omedelbart levererar fukt, fyllighet och utstrålning. I linje med ”flash-behandlingstrenden”, levererar vi en hudföryngrande behandling med synlig förbättring på kortare tid än vad en traditionell behandling tar.

Passar alla hudtyper utom den mest känsliga och både djuprengör, avgiftar och syresätter huden. Portömning ingår ej!

Rekommenderas EJ om det är första gången du besöker oss. Välj då 45, 60 eller 75 min ansiktsbehandling.

Tid: 30 min
Pris: 995:-

CLEAN Facial (Studentbehandling)

Att få må bra i sig själv och sin hud borde vara en självklarhet men för många är det inte alltid det stämmer. Ung hud som fortfarande växer och byggs upp kan lätt hamna i obalans pga genetik, hormonella förändringar, stress, höga krav och felaktiga livsstilsval. I denna behandling ingår:

▪️Hudanalys
▪️Djuprengöring inkl. portömning
▪️Aktiv pensling utefter ditt hudtillstånd
▪️Återfuktande & barriärstärkande ansiktsmask

När du besöker oss första gången är det viktigt att du bokar ”NY KUND” så ingår det en kostnadsfri hälsoprofil på 15 minuter som ligger till grund för din behandlingsplan.

På vår hudklinik har vi fokuserat på problemhud sedan starten 2010 och det är det vi kan allra bäst. Genom att se till inre samt yttre faktorer kan vi få till en förändring och läka ut hudtillstånd som akne, rosacea eller annan reaktiv hud.

Kan bokas av dig som är student* vardagar mellan kl.10-14.

Tid: 45 min
Pris: 895:-

Effektiv Ansiktsbehandling

Välj denna avancerade ansiktsbehandling när du vill ge din hud ny klarhet och energi. Denna behandling är för dig som prioriterar din tid men som samtidigt vill ha snabba och synliga resultat.
Behandlingen startar med vår unika AdvancedCore©: dubbelrengöring, enzympeeling, AHA-pensling, samt följs av portömning och avslutas med en ansiktsmask.

Passar för samtliga hudtyper och skräddarsys alltid efter ditt behov.

Tid: 45 min
Pris: 1195:-

Hudförbättrande Ansiktsbehandling

Med denna avancerade ansiktsbehandling får din hud en grundlig genomgång. Genom ansiktsmassage dränerar vi ut toxiner och stimulerar hudens cellförnyelse. Behandlingen inkluderar AdvancedCore©: dubbelrengöring, enzympeeling, AHA-pensling och fortsätter med portömning och avkopplande ansiktsmassage/eller brynplock samt avslutas med en ansiktsmask.

Passar speciellt bra för dig som upplever återkommande hudproblem eller vill göra din första ansiktsbehandling.

Tid: 60 min
Pris: 1295:-

Lyxig Ansiktsbehandling

Vår mest lyxiga ansiktsbehandling – för dig som vill unna dig själv eller någon du tycker om lite extra!
Grunden i denna behandlingen består av vårt unika AdvancedCore© koncept som består av dubbelrengöring, enzympeeling och AHA-pensling följt av portömning, plock av bryn och specialmask. Utöver detta ingår en härlig ansiktsmassage som ger en förbättrad hudkvalité och fasthet.

Vi avslutar behandlingen med en djupgående ampull/serum för din hudtyp. Din hud får ett synligt förbättrat och långvarigt resultat.

Tid: 75 min
Pris: 1695:-

Ansiktsbehandling "Healthy-Ageing" med C-vitamin

Den här behandlingen är speciellt framtagen för dig som medvetet vill motverka din huds åldrande eller för dig som regelbundet gör ansiktsbehandlingar och vill ha det där lilla extra.
I denna behandling använder vi C-vitamin som hämmar den inflammatoriska processen som åldrar huden i förtid samt stimulerar kollagenproduktionen. Detta ger en fastare och jämnare hy.
Behandlingen inkluderar AdvancedCore©: dubbelrengöring, djupgående enzympeeling samt AHA-pensling och följs av portömning, C-vitamin-pensling och avslutas med en serummask.

Vi rekommenderar regelbundna behandlingar med ungefär 4-8 veckors mellanrum.
Konsultera gärna en av våra auktoriserade hudterapeuter för rätt råd för dig!

Tid: 45 min
Pris: 1295:-

Medicinsk Hudvårdsbehandling 50 min

En djupverkande och korrigerande behandling för dig med mer medicinska hudbesvär som acne, rosacea, perioral dermatit, melasma, eksem, förtidigt åldrande etc.

Här behandlar vi och korrigerar din hud utefter ditt behov och ser till ditt specifika hudtillstånd. Två aktiva val ingår i denna behandling och tas fram i samråd med dig och din terapeut.
Önskemål i din behandling kan vara: borttagning av milier, inkapslingar, skin tags, ytliga kärl, age spots, solfläckar, acne, rosacea m.m.

Behandlingen utförs av Josefine Runesson, Leg. Sjuksköterska & Aukt. Specialiserad Hudterapeut.

Tid: 50 min
Pris: 1495:-

Medicinsk Hudvårdsbehandling 70 min

En djupveraknde och korrigerande behandling för dig med medicinska hudbesvär som acne, rosacea, perioral dermatit, melasma, eksem, förtidigt åldrande etc.

Under dessa 70 minuter behandlar vi och korrigerar din hud utefter ditt behov och ser till ditt specifika hudtillstånd. Två aktiva val ingår och dessa tas fram i samråd med dig och din terapeut. Önskemål i din behandling kan vara: borttagning av milier, inkapslingar, skin tags, enstaka ytliga kärl, age spots, solfläckar, acne, rosacea, färgning av frans/bryn m.m.

Behandlingen utförs av Josefine Runesson, Leg. Sjuksköterska & Aukt. Specialiserad Hudterapeut.

Tid: 70 min
Pris: 1895:-

Återkommande besök lönar sig

Investera i dig själv och din hälsa med något av våra Årskort+.
Välj mellan tre olika nivåer som ger dig förtur till våra event samt rabatterade priser på våra tjänster och produkter.