VÅRA BEHANDLINGAR

Vi erbjuder resultatinriktade behandlingar med fördjupning i kostens betydelse för att hjälpa dig med hudproblem.

AKNE

Akne är en vanlig hudsjukdom som påverkar många människor i olika åldrar över hela världen. Orsakerna till akne kan vara mångfacetterade, inklusive ökad talgproduktion, hormonella förändringar, genetik, stress och vissa mediciner.

Akne kan också förvärras av användning av oljebaserade hudvårdsprodukter, felaktig kost och dålig eller avsaknad av rätt hudvårdsrutin. Sedan starten 2010 har vår klinik legat i framkant vid behandling av hudproblem, tack vare vår holistiska approach, där vi ser till vår insida för att åtgärda vår utsida.
Att drabbas av akne kan ha en betydande inverkan på en persons självkänsla och livskvalitet. Det kan leda till ångest, depression och socialt tillbakadragande och är något vi vill hjälpa till att motverka på kliniken.

Därför är det viktigt att förstå och behandla akne på ett effektivt sätt, inifrån och ut för att minska dess påverkan och främja hudhälsa och välbefinnande. Välkommen att boka en personlig konsultation hos några av hudspecialister.

Konsultation - Medicinsk Hudvård

Då akne och andra inflammatoriska tillstånd i huden kan variera oerhört i karaktär samt bero på många olika bakomliggande orsaker, är det viktigt att du först kommer på en personlig konsultation till oss innan vi påbörjar en behandling.

Vi har flera olika behandlingsalternativ som laser, microneedling, ansiktsbehandlingar, kemiska peelingar och lägger upp ett behandlingsprogram som passar dig och din vardag så att du kan uppnå en frisk och balanserad hud.

Väljer du att handla hudvårdsprodukter i samband med din konsultation ger vi 20% rabatt på ditt FÖRSTA produktköp* hos oss.

*Gäller på nimue, pHformula, DR K Dermal Health och Neostrata.

 

Tid: 20 min

Pris: 500:-

Konsultationsbehandling - Avancerad Hudvård

Konsultationsbehandling* med Auktoriserad Hudterapeut inför ditt val av behandling och/eller produktrutiner från nimue, pHformula, Neostrata eller Dr K Dermal health. Här får du en grundlig genomgång och analys av huden samt en peelande och förberedande behandling inför att du ska komma igång själv hemma. Vi guidar dig rätt och vägleder dig genom att sätta upp en personlig behandlingsplan framåt till en optimal hudhälsa samtidigt som du får en fantastisk lyster!

Väljer du att vid detta besök även handla produkter ger vi 20% rabatt** på ditt första produktköp hos oss!

*Kan bokas EN gång per person.
**Gäller NYA kunder och som inte tidigare har handlat hos oss.

Tid: 30 min

Pris: 650:-

Skinpen/Dermapen4 (microneedling)

Microneedling skapar kontrollerade mikroskador i huden för att på så sätt stimulera kroppens naturliga sårläkningsprocess, samtidigt som cellskador minimeras. Resultatet blir en effektiv återuppbyggnad av huden samt förbättring av acne och ärrvävnad, utan att den generella hudstrukturen påverkas. Genom en ökad mängd tillväxtfaktorer stimuleras huden till nybildning och såväl ärr, rynkor, solskador eller nedsatt elasticitet förbättras och skapar en ny, stark och frisk hudhälsa.

Tid: 45 min

Pris: 2995:-*

*Få upp till 20% rabatt med något av våra Årskort+

phformula Skin Resurfacing Peel

Den första pharma-cosmeceutical-serien som behandlar svåra hudtillstånd med receptfri hudvård. Ett avancerat behandlingsystem med vetenskaplig kombination av dermatologiska aktiva ingredienser som erbjuder den mest kompletta, skyddande och återbalanserade hudvården som finns på marknaden idag. Kemisk peeling med djupgående hudföryngring förbättrar acne och acneärr, linjer och ytliga rynkor, pigmenteringar och annan miljöskadad hud.

Behandlingarna A.G.E, M.E.L.A, A.C (acne) eller C.R (rosacea/rodnad) kan utförs i 2-3* olika intervaller. För rätt behandlingsplan för din hud, kontakta våra auktoriserade hudterapeuter.

Tid: 30 min

Pris: 1150:-*

*Få upp till 20% rabatt med något av våra Årskort+

Laser - Lasergenesis

Vi kombinerar GreenLaser med en våglängd på 532nm tillsammans med LaserGenesis som har en våglängd på 1064 nm från Cutera Excel V+ för säker, effektiv behandlingar med hög effektivitet på alla hudtyper. Kombinationen av levererad energi på såväl ytliga som djupa hudlager ger en kraftfullt hudföryngrande effekt men långvarigt resultat.

Energin från lasern kan också dra ihop ytliga blodkärl, vilket hjälper till att bekämpa rodnad och rosacea. Det kan också hjälpa till att behandla akne och ärrbildning. Rekommenderas i en omgång av minst 3-4 st behandlingar.

Tid: 30 min

Pris: 2900:-*

*Få upp till 20% rabatt med något av våra Årskort+

Återkommande besök lönar sig

Investera i dig själv och din hälsa med något av våra Årskort+.
Välj mellan tre olika nivåer som ger dig förtur till våra event samt rabatterade priser på våra tjänster och produkter.