Pedicare är proffsens fotvårdsserie. Produkterna utvecklas och tillverkas i Sverige i samarbete med ledande specialister inom medicinsk fotvård. All forskning sker inom ramen för Svenska Krämfabrikens spa- och terapeutprogram. Med nära 60 års erfarenhet är Pedicare Sveriges äldsta fotvårdsexpert. Den kunskap och erfarenhet företaget samlat under dessa år har nu paketerats i en enda heltäckande fotvårdsserie: Pedicare – proffsens fotvårdsprodukter.

Med något av våra Årskort+ kan du få upp till 20% rabatt på alla våra  hudvårdsprodukter.

 

nr.1 pedicare Uppmjukande Fotbad 250 ml

Härligt väldoftande fotbad för trötta fötter. Fotbadet mjukar upp förhårdnader och rengör på djupet. Resultatet är fötter som känns smidiga, mjuka och lena. Pedicares fotbad förbereder dina fötter för såväl klinkbehandling som hemmapedikyren. Verksamma ämnen är återfuktande karbamid och mjölksyra, stärkande centella asiatica samt milt rengörande tensider.

Pris: 119:-

nr. 2 pedicare Mjukgörande Fotskrubb 100 ml

Exfolierande peelingkräm som förebygger förhårdnader och ger fötterna en len och smidig känsla. Innehåller mjukgörande och vårdande naturliga oljor.

Pris: 99:-

nr. 3 pedicare Klassisk Vårdande Fotsalva 175 ml

Mjukgörande fotsalva för torra och nariga fötter. Den höga halten av fuktgivande karbamid skyddar mot uttorkning och återger fötterna deras naturliga smidighet. Salvan har även en mjukgörande effekt på hälsprickor och förhårdnader. Verksamma ämnen är återfuktande karbamid och mjölksyra, fuktbevarnade lanolin samt eukalyptus som motverkar dålig lukt.

Pris: 79:-

nr. 4 pedicare Intensivt Vårdande Fotkräm 24 h 125 ml

Djupt återfuktande fotkräm som stärker, reparerar och tillför näring under 24 timmar. Innehåller en mix av naturligt fuktgivande ingredienser som mjukar upp förhårdnader och motverkar torrhet samtidigt som vitaminer och essentiella fettsyror förebygger självsprickor. Verksamma ämnen är återfuktande karbamid, fuktbevarande sheasmör och lanolin, stärkande vitamin E, skyddande bivax samt reparerande vitamin B5 och omega 3/6.

Pris: 149:-

nr. 5 pedicare Intensivt Vårdande Fotmousse 100 ml

Ett rikt och härligt fluffigt fotskum som på ett effektivt och behagligt sätt återfuktar torra fötter för en len och smidig känsla. Den intensivt vårdande och mjukgörande moussen är kladdfri och mycket enkelt att applicera. Verksamma ämnen: mjukgörande rapsolja, återfuktande karbamid, vårdande sheasmör och lugnande allantoin.

Pris: 149:-

nr. 6 pedicare Vårdande Fotserum Deodorant 75 ml

Ett deodoriserade och svalkande fotserum som ger en skön kylande effekt på varma och trötta fötter samtidigt som den motverkar dålig lukt. Den lätta krämgelen absorberas snabbt in i huden utan att kladda. Verksamma ämnen är Dermosofft Decalact som är mikrobiologiskt aktiv och motverkar dålig lukt, svalkande mentolestrar, mjukgörande pantenol, fuktbevarande sheasmör samt vårdande vitamin E.

Pris: 139:-

nr. 7 pedicare Intensivt Vårdande Fotkur Natt 75 ml

En unik vårdande nattkräm för fötterna. Den arbetar medan du sover för att reparera torra och slitna fötter. Innehåller fuktgivande och stärkande ingredienser som verkar på djupet för att mjuka upp förhårdnader och hälsprickor. Du kommer vakna med mjuka och smidiga fötter varje morgon. Verksamma ämnen är återfuktande karbamid, fuktbevarande sheasmör och lanolin, skyddande bivax samt stärkande vitamin E.

Pris: 149:-

nr. 8 pedicare Fotelixir 100 ml

Exfolierande spray som vårdar torra, nariga fötter och stimulerar naturlig cellförnyelse. Mjukgör effektivt grov och hård hud samt avlägsnar döda hudceller. Fötterna blir smidigare och mjukare. Verksamma ämnen är återfuktande glycerin, AHA-syror som glycolsyra och mjölksyra. pH ca 2.

Pris: 179:-

nr. 9 pedicare Värmande Fotkräm 125 ml

Skönt värmande fotkräm som mjukar upp stela, ömma och kalla fötter samtidigt som den mjukgör och motverkar torrhet. Den uppfriskande krämen passar perfekt för en stimulerande fotmassage som värmer på djupet och samtidigt ger en härligt smidig känsla. Verksamma ämnen är värmande arnica montana och chili, stärkande vitamin E, eukalyptusolja som motverkar dålig lukt, samt vårdande, närande och mjukgörande sheasmör.

Pris: 119:-

pedicare Fotvårds Kit

Ett otroligt förmånligt kit från Pedicare som rengör, förebygger sprickor och förhårdnader, samt mjukgör dina fötter. Kitet innehåller Pedicares uppmjukande fotbad (250 ml) och intensivt vårdande fotkräm (125 ml). Ord. pris på produkter köpta löst: 268:-

Pris: 189:-

pedicare Fotsvampsbehandling 15 ml (medicinteknisk produkt)

Pedicare Fotsvampsbehandling behandlar svampinfektioner i huden på fötter. Produkten motverkar symtom förknippade med fotsvamp så som klåda, sprickor, sveda, rodnad, dålig lukt och fjällning. Förbättrar hudens utseende och har en kylande effekt. Kan användas av diabetiker och barn över 4 år.
Dödar 99,99 % av den svamp som orsakar fotsvamp.

Pris: 159:-

pedicare Fotsvampsskydd 80 ml (medicinteknisk produkt)

Ett uppfriskande skum som skyddar fötterna i 12 timmar mot fotsvamp. Absorberar snabbt lindrar direkt från klåda och sveda på fötterna som kommer pga fukt, stress eller begränsande skor. Minskar risken för återinfektion. av den svamp som orsakar fotsvamp.

Pris: 119:-

pedicare Nagelsvampsbehandling 5 ml (medicinteknisk produkt)

Pedicare nagelsvampsbehandling behandlar och förhindrar nagelsvamp. Behandlingen består av ett patenterat serum i en praktisk applikatortub med borste och 10 nagelfilar. Produkten är kliniskt testad och bevisat effektiv mot svampen som orsakar nagelsvamp. Penetrerar hela nageln och innehåller en komplett behandlingskur. Färg och luktfri.
Instruktion: Applicera en droppe serum 2 x per dag under 4 veckor på den drabbade nageln och under nagelspetsen. Efter 4 veckor: applicera Pedicare nagelsvampsbehandling 1 x per dag tills det drabbade området har vuxit ut. Var försiktig! Kläm varsamt på tuben. För snabbt och optimalt resultat, fila noggrant ner det drabbade området av nageln med tillhörande nagelfilar en gång i veckan. Vid regelbunden användning märks resultat inom några veckor.

Pris: 285:-

Beställ produkt

Här kan du beställa dina produkter i lugn och ro när det passar dig. För att handla nimuepHformula eller Dr K, besök i första hand vår klinik på våra öppettider. Är du kund hos oss sedan tidigare eller önskar få dina produkter hemskickade*, vänligen fyll i beställningsformuläret nedan så återkommer vi med betalinstruktioner:

*Fraktfritt på beställningar över 1500 kr, annars tillkommer 59 kr i fraktkostnad. Din personliga information hanteras i enlighet med GDPR och vår Privacy Policy.