Y-skin

På Advanced Clinic har vi över 16 års erfarenhet av nimue och vår grundare var bland de första i Sverige att aktivt börja arbeta med produktserien 2006. nimue rådgivningen du får hos oss är därför säker och trygg vilket ger dig bästa förutsättningar för att få den optimala hudhälsan.

För att handla nimue produkter, vänligen besök vår klinik under våra öppettider.
Är du kund hos oss sedan tidigare eller önskar få dina produkter hemskickade, vänligen ring oss på: 031-711 70 60 eller maila till info@advancedclinic.se.

Med något av våra Årskort+ kan du få upp till 20% rabatt på alla våra  hudvårdsprodukter.

Y-skin Facial Wash – 200 ml

En effektiv djuprengörande tvätt för ungdomshy som inte torkar ut eller skadar den ömtåliga huden. Rekommenderas vid problemhud och används både morgon och kväll.

Y-skin är en speciellt anpassade ungdomserie för den unga huden som behöver extra vård och näring.nimue Y-skin hudhälsoprogram koncentrerar sig på åldergruppen 10-20 år och arbetar för att återställa hudens hälsa genom att reglera och balansera hudens naturliga funktioner.

Användning: Blanda en liten mängd rengöring med ljummet vatten. Arbeta upp ett lätt lödder och massera in i hela ansikte under ca 1 min. Skölj av med ljummet vatten. Avsluta med rekommenderad nimue creme.

Pris: 498:-

Y-skin Moisturiser – 60 ml

En 24 timmars crème för tonårshyn som behöver extra fukt och skydd. För normal, torr och känslig hud som inte upplever några direkt hudproblem. För enstaka besvär med finnar rekommenderar Active Blemish Control för punkt-behandlande effekt.

Användning: Applicera en liten mängd creme efter rengöring med Y-skin Facial Wash. Kan användas både morgon och kväll. Rekommenderas  under SPF 40.

Pris: 388:-

Y-skin Clearing Moisturiser – 60 ml

En 24-timmars creme för tonårshyn som lider av acne och utslag. Behandlar och förebygger utslag och pormaskar. Appliceras morgon och kväll på väl rengjort ansiktet efter Facial Wash. Innehåller AHA-syror som behandlar och lugnar irriterad hud.

Användning: Applicera en liten mängd creme morgon och kväll i ansiktet efter rengöring med Y-skin Facial Wash. Används alltid i kombination med SPF 40 dagtid. Obs, används inte under solning.

Pris: 388:-

Y-skin Active Blemish Control – 15 ml

En punktbehandlande SOS-produkt för finnar och utslag på enstaka ställen. Rengör och löser upp talgstopp och motverkar därmed nya finnar och pormaskar.

Användning: Applicera punktvis på orenheter och utslag. Används på rengjord hud efter Y-skin Facial Wash men innan dag eller nattcreme. OBS innehåller salicylsyra och skall därför alltid appliceras under SPF 40 och inte vid solning.

Pris: 198:-

Beställ produkt

Här kan du beställa dina produkter i lugn och ro när det passar dig. För att handla nimuepHformula eller Dr K, besök i första hand vår klinik på våra öppettider. Är du kund hos oss sedan tidigare eller önskar få dina produkter hemskickade*, vänligen fyll i beställningsformuläret nedan så återkommer vi med betalinstruktioner:

*Fraktfritt på beställningar över 1500 kr, annars tillkommer 59 kr i fraktkostnad. Din personliga information hanteras i enlighet med GDPR och vår Privacy Policy.