Peeling och Mask

På Advanced Clinic har vi över 16 års erfarenhet av nimue och vår grundare var bland de första i Sverige att aktivt börja arbeta med produktserien 2006. nimue rådgivningen du får hos oss är därför säker och trygg vilket ger dig bästa förutsättningar för att få den optimala hudhälsan.

För att handla nimue produkter, vänligen besök vår klinik under våra öppettider.
Är du kund hos oss sedan tidigare eller önskar få dina produkter hemskickade, vänligen ring oss på: 031-711 70 60 eller maila till info@advancedclinic.se.

Med något av våra Årskort+ kan du få upp till 20% rabatt på alla våra  hudvårdsprodukter.

Exfoliating Enzyme – 60 ml

nimue´s storsäljande favorit som passar perfekt till alla hudtyper. En skonsam men effektiv peeling som är kornfri och kan till och med användas av dem mest känsligaste och reaktiva huden.
Enzymerna kommer från papaya och ananas enzymer som skonsamt avlägsnar döda hudceller och bidrar till en frisk och stark hud. Perfekt inför festen eller det där speciella tillfället.

pH värde: 5,5.

Användning: Applicera ca 2 pump på väl rengjort ansikte. Fukta fingrarna lite gran och massera ”upp” peeling med fast och bestämda rörelser. Ju mer värme och rörelse som uppstår, desto bättre peeling effekt får du. Passar väldigt bra att utföra i dusch eller bastu.Massera mellan 3-8 min beroende på värme i rummet. Skölj av med vatten och avsluta med passande creme.
2-3 ggr /veckan.

Pris: 718:-
(refill 528:-)

Rejuvenating Mask – 60 ml

nimue Rejuvenating Mask är masken som passar de flesta hudproblem som behöver snabb och intensiv behandling. Passar perfekt som ”SOS”-mask och det räcker med endast 10 min för att få en dramatiskt föryngrad hud. Idealisk för en känslig, uttorkad hud som bl.a psoriasis och rosacea. Blanda då ut masken något med vatten och låt den ej torka. Innehåller bl.a: Alpha Lipoic Acid, Vitamin A och C Ester, Lavendel, Rosenträd och Pentavitain.

Användning: Applicera ett tunt lager av Rejuvenating Mask på rengjort ansikte och hals. Låt verka i ca 10 min och tvätta sedan av med ljummet vatten. Används 1-2 ggr/ veckan efter Exfoliating Enzyme. Kan pirra och sticka något på en barriärskadad hud, detta är helt normalt och går över efter ett par minuter.

Pris: 448:-

Purifying mask – 60 ml

En krämig, smidig och kylande ansiktsmask som rekommenderas för en problemhud. Masken ger en djup exfoliering för att avlägsna orenheter och överflödig talg. Ler- och kolbaserad med rengörande och avgiftande egenskaper och prebiotika som återbalanserar hudens mikroflora. Innehåller bl.a: Nikotinamid (B3), salicylsyra, pumpa enzymer och prebiotika.

Användning: Applicera ett tunt, jämnt lager på rengjort ansikte och hals. Låt verka i ca 15-20 och tvätta av. Undvik området runt ögonen. Används 1-2 ggr/vecka.

Pris: 598:-

Super Hydrating Mask – 60 ml

En lyxig crememask för torr och narig hud. Baserad på en kombination av naturliga fuktighetsgivare, närande växtoljor och antioxidanter för att skydda torr och uttorkad hud samt återställa mjukhet och spänst.
Passar alla hudtyper som behöver fukt och smörjande effekt på huden. Inte lämplig för fet och oren hud. Innehåller bl.a: Pentavitin, NMF naturligt fuktkomplex, Hyaluronicsyra, Ubiquinone (Coenzym Q10), E-vitamin, Majsolja och Apelsinolja.

Användning: Applicera ett täckande lager på rengjort ansikte och hals. Låt verka i ca 10-15 min och tvätta sedan av med ljummet vatten. Används 1-2 ggr/ veckan efter Exfoliating Enzyme. Ett tunt lager kan användas runt ögonen för fuktbehandling. Kan även sovas med ett par gånger i veckan vid en riktigt torr och narig hud. Applicera då ett tunnare lager och undvik ögonområdet.

Pris: 478:-

Anti-ageing Leave On Mask – 60 ml

En vårdande nattbehandlande mask med ett aktivt innehåll för att ge återhämtning av huden samt ge kraftfull förnyelse under tiden du sover. Ger en fyllig, återfuktad känsla och en otrolig lyster.
Passar mogen miljöbelastad, pigmenterad eller känslig hy över 35 år.

Innehåller bl.a: Macelignad, Hyaluronsyra, Tri-peptid 1, Ljusreflekterande partiklar, Inkapslande vitaminer: A, C & E komplex och Omega 3 olja.

Användning: Appliceras på väl rengjord, torr hud efter Cleansing Gel och Conditioner. Masken lämnas kvar på huden under hela natten och skall inte användas tillsammans med några andra produkter samtidigt. Tvätta av huden morgonen efter med Cleansing Gel och applicera anpassad dagcreme och UV-skydd.

Pris: 518:-

Thermoflash Peel - 30 ml

Thermoflash peel ger ett omedelbart resultat i form av ökad lyster och spänst. Denna mask verkar djuprengörande och avgiftande, reducerar fina linjer och rynkor. Den har även en termisk effekt som ökar hudens cirkulation och syretillförsel. Innehåller bl.a: ”Warming agent”, salicylsyra, kaolin och glykolsyra.

Använding: Applicera ett tunt lager på rengjort ansikte, hals och dekolletage. Undvik området runt ögonen. Låt verka i max 10 minuter innan du avlägsnar den med ljummet vatten. Ev produktrester kan tvättas bort med cleansing gel. OBS: Appliceras på kvällen MAX 1 gång i veckan. Endast för kunder som redan använder nimues produkter och när steg 2 har introducerats i hudvårdsrutinen.

Pris: 618:-

Beställ produkt

Här kan du beställa dina produkter i lugn och ro när det passar dig. För att handla nimuepHformula eller Dr K, besök i första hand vår klinik på våra öppettider. Är du kund hos oss sedan tidigare eller önskar få dina produkter hemskickade*, vänligen fyll i beställningsformuläret nedan så återkommer vi med betalinstruktioner:

*Fraktfritt på beställningar över 1500 kr, annars tillkommer 59 kr i fraktkostnad. Din personliga information hanteras i enlighet med GDPR och vår Privacy Policy.