VÅRA FOTVÅRDSBEHANDLINGAR

VÅRA FOTVÅRDS-BEHANDLINGAR

Vi utför resultatinriktade fotvårdsbehandlingar i Göteborg för dig som vill trippa fram på lätta fötter och slippa besvär.

Fotvård

Vi erbjuder både medicinsk- och traditionell fotvård mitt i centrala Göteborg på Skanstorget 6.
Våra fötter är den del av vår kropp som bär oss dit vi vill komma, de ger oss möjligheter att uppleva saker och anses även vara ”rotsystemet” till hela vår kropp. Oavsett om du lider av besvär som förhårdnader, liktornar, nageltrång, svamp eller smärtor i fötterna kan vår Medicinska Fotterapeut hjälpa dig.
Att rå om dina fötter är en investering i din hälsa. Mycket värk och smärtor från framförallt ryggen lindras om du regelbundet ger rätt vård till dina fötter. Vid ditt besök hos oss får du professionell hjälp med ditt fotproblem, du får även råd och tips för hur du själv behandlar dina fötter hemma.
Hos oss hittar du fotriktiga behandlingar som tar dig och dina fötter till en ny nivå och vi ger även tips och råd för hemmavård!
På vår klinik i Göteborg hjälper vi dig som önskar boka en härlig fotvårdsbehandling!

Medicinsk Fotvård - Deluxe

Vi har tagit det bästa från SPA-världen och kombinerat det med medicinsk fotvård, för dig som behöver behandlande medicinsk hjälp, men som inte vill göra avkall på ren och skär lyx. Deluxe behandlingen innebär skräddarsydd fotvård med toppklassiga produkter från Pedicare i lugn och harmonisk miljö. Behandlingen startar med ett uppfriskande fotbad innan naglar och nagelband klipps och filas. Förhårdnader, liktornar och andra eventuella fotproblem behandlas innan en underbar fot- och underbensmassage avslutar behandlingen.

Lägg gärna till valfritt nagellack att ta med hem & nagellackning till din behandling! +195kr

Tid: 60 min
Pris: 895:-

Medicinsk Fotvård

En korrigerande behandling som behandlar just ditt specifika problem. Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad. Naglar och nagelband klipps, eventuella liktornar, nageltrång, förhårdnader, hälsprickor, kartnaglar, svamp och vårtor behandlas. Fötterna filas och avslutas i mån av tid sedan med en lätt avkopplande fotmassage som ökar cirkulation och självläkning. OBS! Upplever stora besvär av ett enstaka medicinsk problem kan tiden prioriteras till detta vilket gör att andra moment får kortas ner.

Tid: 45 min
Pris: 795:-

Medicinsk Fotvård - Pensionär

För dig som gått i pension och fyllt 65 år erbjuder vi en behandling till rabatterat pris när du besöker oss vardagar (måndag- torsdag) mellan kl. 10-14.

En korrigerande behandling som behandlar just ditt specifika problem. Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad. Naglar och nagelband klipps, eventuella liktornar, nageltrång, förhårdnader, hälsprickor, kartnaglar, svamp och vårtor behandlas. Fötterna filas och avslutas i mån av tid sedan med en lätt avkopplande fotmassage som ökar cirkulation och självläkning.

Tid: 45 min
Pris: 695:-

Liten Medicinsk Fotvård

En snabb och lätt medicinsk fotvård på 30 minuter för dig som ENBART har enstaka besvär.

Välj mellan: nagelvård (klipp, filning, slipning) eller borttagning förhårdnader/keratoser (hård hud) eller medicinsk åkomma som nageltrång, liktornar, nagelsvamp etc.

Massage ingår EJ. 

Tid: 30 min
Pris: 595:-

Fot-SPA Lyxbehandling

Detta är den ultimata ”skäm-bort-dig” behandlingen där vi ger dig en lugn och skön stund. Behandlingen startar med ett avkopplande fotbad som ökar cirkulationen i fötterna. Vi fortsätter med en härlig fotskrubb och utför en medicinsk fotvård med nagel- och nagelbandsvård. Vi tar även bort förhårdnader, hälsprickor m.m.
Behandlingen fortsätter med en inpackning av fötterna och avslutas med en lång och avkopplande fot- och benmassage.

Uppgradering: Lägg gärna till valfritt nagellack & nagellackning till din behandling! +195kr

Tid: 75 min
Pris: 1150 :-

Fotbehandling Friskvård

Fotvårdsbehandlingen för dig som vill använda ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare. Här tar vi hand om dina fötter och ger en komplett behandling. Vi startar med ett fotbad, därefter klipper och filar vi naglarna, tar bort förhårdnader och mjukgör hård hud. Vi avslutar med en härlig fotmassage!

Uppgradering: Lägg gärna till valfritt nagellack & nagellackning till din behandling! +195kr

Tid: 45 min
Pris: 995:- (inkl. moms)

Återkommande besök lönar sig

Investera i dig själv och din hälsa med något av våra Årskort+.
Välj mellan tre olika nivåer som ger dig förtur till våra event samt rabatterade priser på våra tjänster och produkter.