Ögon, läpp och kropp

På Advanced Clinic har vi sedan starten 2010 arbetat med pHformula då serien grundades av Petru van Zyl. pHformula rådgivningen du får hos oss är därför säker och trygg vilket ger dig bästa förutsättningar för att få den optimala hudhälsan. .

För att handla pHformula produkter, vänligen besök vår klinik under våra öppettider.
Är du kund hos oss sedan tidigare eller önskar få dina produkter hemskickade, vänligen ring oss på: 031-711 70 60 eller maila till info@advancedclinic.se.

Med något av våra Årskort+ kan du få upp till 20% rabatt på alla våra  hudvårdsprodukter.

Ögon, läpp och kropp

E.Y.E. recovery – 20 ml

pHformulas E.Y.E. recovery är en kraftfull men skonsam formula som innehåller ett unikt peptide complex, vilket bidrar till att reducera fina linjer och rynkor såväl som mörka ringar och svullnad. Även idealisk att använda under ögonbrynen för en omedelbart lyftande och uppstramande effekt.

 • Fina linjer och rynkor
 • För tidigt åldrande
 • Matt och livlös hud
 • Oelastisk hud
 • Mörka ringar och svullnad under ögonen


Användning: Applicera en eller två gånger dagligen runt ögonen, inklusive övre ögonlocken. Klappa försiktigt uppåt och runt ögonen. Använd produkten under det professionella pHformula ”skin resurfacing”-programmet.

Pris: 768:-

 

E.Y.E. Lift Serum – 13,5 ml

Ett innovativt ögonserum förstärkt med Lapacho barkextrakt och Ectoin som effektivt skyddar mot åldrande.

Hyaluronsyra jobbar i synergi för bättre spänst, ökar fuktnivån och reducerar uppkomst av linjer samtidigt som den förebygger synliga tecken på energibrist.

En speciell applikator med metall roller-boll revitaliserar och hjälper till att fräscha upp ögonområdet då den skonsamt rullar bort (dränerar) påsar under ögonen och minskar synliga tecken på livlös hud.

 

Användning: Använd ett lätt tryck och rulla under båda ögonen inifrån och ut. Upprepa 2 gånger. Klappa försiktigt med ringfingret i en riktning uppåt runt okbenet och ögonbrynsbenet tills serumet är helt absorberat.

Applicera morgon och kväll och vid behov under dagen.

Pris: 648:-

 

CRYSTAL Eye

CRYSTAL eyes ögonmask är framtagen med en avancerad anti-age teknologi som minskar fina linjer och rynkor, återfuktar och ger en ”under natten effekt”.

Appliceras i kombination med utvald pHformula ögonprodukt eller serum.

Användning: 

 1. Applicera valfri pHformula ögonprodukt eller serum på noga rengjort ögonområde.
 2. Öppna Crystal eyes förpackningen och avlägsna det vita skyddande skiktet från ögonpatchen.
 3. Fukta den bifogade delen med utvald pHformula produkt.
 4. Applicera och stryk på patchen med fuktade fingertoppar.
 5. Låt verka under natten, avlägsna patchen på morgonen.
 6. Bevara resultatet genom att applicera utvald pHformula ögonprodukt eller serum på behandlingsområdet.

Används 1-2 ggr/vecka.

CRYSTAL EYES är kliniskt rena och trygga att använda och fullständigt vattenlösliga.

TIPS: CRYSTAL EYES kan läggas i en skål med lite vatten efter användning, så att de löses upp i vattnet efter cirka 20 minuter. Den gel som finns kvar kan återappliceras som en mask över hela ansiktet. Se bara till att använda denna lösning inom 24 timmar.

Pris: 198:-

 

SOS eye rescue cream – 15 ml

Ett unikt avancerat glycoprotein complex som lyfter, stramar upp och mjukar upp oelastisk och åldrad hud på hals och dekolletage. pHformulas N.E.C.K. recovery förbättrar hudens elasticitet och fuktnivåer, något som ger den ett friskare utseende och ett ökat välbehag.

 • Känsligt ögonparti
 • Mörka partier och svullnad under ögonen
 • Fina linjer och rynkor
 • För tidigt åldrande
 • Förlorad lyster
 • Förlorad spänst
 • Rekommenderas för alla hudtyper

 

Användning: Appliceras 1-2 ggr dagligen på ögonzonen. Appliceras inifrån ögonvrån och ut mot ögats slut så att hela området applicerats med ögonkräm. Kan även appliceras som en primer på ögonlocket upp mot ögonbrynet.

Pris: 838:-

 

E.Y.E. balm cleanser - 10 ml

Phformula´s kraftfulla make up remover balm övergår till en lyxig olja som avlägsnar make up samtidigt som huden tillförs näring.

Utvecklad med vitamin E och murumuru smör vilket gör produkten mild och närande, samtidigt som ”envis” make up effektivt avlägsnas.

Rekommenderas för alla hudtyper.

Perfekt att använda för att avlägsna make up från ögon och läppar.

Avlägsnar även vattenfast make up.


Användning: 

 1. Använd spatel och applicera balmen på huden och låt den smälta för att avlägsna make up. Massera försiktigt med uppåt-utåtgående cirkulära rörelser
 2. Avlägsnas med fuktiga bomullspads tills all make up har försvunnit
 3. E.Y.E. balm cleanse remover tar bort den mest envisa ögon-, ansikte eller läpp make up.

Pris: 338:-

 

N.E.C.K. recovery – 50 ml

Ett unikt avancerat glycoprotein complex som lyfter, stramar upp och mjukar upp oelastisk och åldrad hud på hals och dekolletage. pHformulas N.E.C.K. recovery förbättrar hudens elasticitet och fuktnivåer, något som ger den ett friskare utseende och ett ökat välbehag.
Passar:
 • Åldrad hals
 • Fina linjer och rynkor
 • För tidigt åldrande
 • Fotoåldrande
 • Oelastisk hud

Användning: Applicera en eller två gånger dagligen på halsen och dekolletageområdet. Använd produkten under det professionella pHformula ”skin resurfacing”-programmet.

Pris: 838:-

H.A.N.D. perfection cream - 50 ml

Denna unika formula bidrar till att förhindra och synligt reducera tecken på åldrande i huden, samtidigt som den ger en intensiv återfuktning.

H.A.N.D. perfection cream rekommenderas för alla hudtyper. innehåller både UVA och UVB-skydd samt Vitamin C, hyaluronsyra och niacinamid.

Användning: Använd dagligen för att skydda händerna. Ger din hud ett mer ungdomligt utseende.

Pris: 338:-

SOS lip rescue – 10 ml

En läkande balm som består av aktiva ingredienser med ett flertal positiva effekter vilka är mycket effektiva då det gäller att omedelbart läka, skapa optimal komfort för torra, nariga och irriterade läppar.

Rekommenderas till torra, nariga läppar.

Användning: Appliceras på läpparna vid behov under dagen för att reparera och skydda samt bibehålla välmåendet i läpparna.

Pris: 338:-

L.I.P. hydrate SPF15 - 30 g

Vår återfuktande och närande L.I.P. hydrate med SPF15 vårdar, skyddar och skapar välmående i läpparna.

Veganvänlig formula med högkvalitativa aktiva ingredienser.

 

Användning:

Applicera på läpparna vid behov. För skydd vid solexponering appliceras rikligt av L.I.P. hydrate SPF15 cirka 15 minuter före solexponering.

Återappliceras vid behov eller varannan timme.

Pris: 318:-

SOS rescue oil – 30 ml

Denna två-stegs SOS rescue oil är en unik kombination av olika oljor med naturligt ursprung. Den tillför huden en välmående lyster och ungdomlighet. SOS rescue oil stimulerar collagen-produktionen samt minskar fina linjer och rynkor samt ger en uppstramande effekt. Den tillför huden ett naturligt barriärskydd. SOS rescue oil rekommenderas för alla hudtyper.

Användning: Appliceras varje morgon och kväll på en väl rengjord och torr hud.

Pris: 798:-

Beställ produkt

Här kan du beställa dina produkter i lugn och ro när det passar dig. För att handla nimuepHformula eller Dr K, besök i första hand vår klinik på våra öppettider. Är du kund hos oss sedan tidigare eller önskar få dina produkter hemskickade*, vänligen fyll i beställningsformuläret nedan så återkommer vi med betalinstruktioner:

*Fraktfritt på beställningar över 1500 kr, annars tillkommer 59 kr i fraktkostnad. Din personliga information hanteras i enlighet med GDPR och vår Privacy Policy.