ABC serien

På Advanced Clinic har vi sedan starten 2010 arbetat med pHformula då serien grundades av Petru van Zyl. pHformula rådgivningen du får hos oss är därför säker och trygg vilket ger dig bästa förutsättningar för att få den optimala hudhälsan. .

För att handla pHformula produkter, vänligen besök vår klinik under våra öppettider.
Är du kund hos oss sedan tidigare eller önskar få dina produkter hemskickade, vänligen ring oss på: 031-711 70 60 eller maila till info@advancedclinic.se.

Med något av våra Årskort+ kan du få upp till 20% rabatt på alla våra  hudvårdsprodukter.

V.I.T.A. A 24 hour cream – 50 ml

V.I.T.A. A 24 hour cream innehåller ren retinol och bör användas som en avancerad behandlingsprodukt för åldrad hud. Retinol hjälper till att stimulera cellregenerering för att minska uppkomsten av fina linjer, rynkor och lentigo från både foto- och kronologiskt åldrande.

Retinol korrigerar även effektivt inflammation och hudrodnad som båda är vanligt förekommande vid problemhud. Det 24 timmars fuktighetsgivande komplexet bestående av en synergistisk kombination av naturligt fuktgivande faktorer som ger en långvarig fukttillförsel och skydd av huden.

Användning: Appliceras på kvällen på en väl rengjord, torr hud. Appliceras beroende på hudens toleransnivå.
Undvik att använda V.I.T.A. A under sommarmånaderna.

Pris: 898:-

V.I.T.A. B3 24 hour cream - 50 ml

B3-vitamin är viktigt för att förebygga och reparera tillbaka synliga tecken på hudrodnad, pigmentförändringar och åldrande. pHformula har utvecklat en högkoncentrerad B3-vitaminkräm med 24 h fuktgivande egenskaper för att erbjuda omedelbar och intensiv återfuktning. Denna lätta B3-vitamin kräm innehåller Niacinamid, vilket resulterar i överlägsna hudförbättrande fördelar, idealiskt för daglig och årslång applicering.

24 h fuktkomplexet i formulan består av en synergistisk kombination av naturliga fuktighetsgivande faktorer som ger förlängd fuktighet och skydd av huden. Passar alla hudtyper: Fuktfattig hud, Alla åldrar, Hud med synliga tecken på fotoåldrande/Age spots.

Användning: Används morgon & kväll på väl rengjord och torr hud under UV-skydd.

Pris: 688:-

V.I.T.A. C 24 hour cream – 50 ml

C-vitamin är viktigt för att motverka och reparerar synliga tecken på hudrodnad, pigmentförändringar och åldrande. pHformula har utvecklat en högkoncentrerad C-vitaminkräm med 24 h fuktgivande egenskaper för att erbjuda omedelbar och intensiv återfuktning. Denna lätta C-vitamin kräm innehåller Magnesium Ascorbyl Fosfat i medicinsk styrka, vilket resulterar i överlägsna antiaging egenskaper, idealiskt för daglig och årslång applicering. 24 h fuktkomplexet i formulan består av en synergistisk kombination av naturliga fuktighetsgivande faktorer som ger förlängd fuktighet och skydd av huden.

Användning: Används morgon & kväll på väl rengjord och torr hud under UV-skydd.

Pris: 798:-

VITA D 24h Creme – 50 ml

Välmående nivåer av denna essentiella vitamin har visat sig förebygga åldrande i huden och den anses vara ett terapeutiskt alternativ för hudpatologier. VITA D cream boostar D-vitamin absorptionen. Formulerad för att ge en välmående hud och skyddar huden mot att blir torr.

Det 24-timmars återfuktande komplexet i formulan innehåller en synergistisk kombination av naturliga återfuktande faktorer (NMF) för att bidra till en förlängd hydrering och för att skydda huden.

Resultat:

 • Intensivt förbättrad återfuktning. Binder fukt till huden och ökar därmed fuktnivån.
 • Supportar hudens barriärfunktion och stärker D-vitamin receptorerna samt minskar
  hudsjukdomar relaterade till D-vitaminbrist.
 • Minskar fria radikalangrepp, reducerar oxidativ stress och förebygger åldrande
 • Uppstramande effekt
 • Minskar linjer och rynkor
 • Anti-inflammatorisk och lugnande
 • Förbättrar hudens immunsystem genom att återbalansera mikrobiomet

Användning: Används morgon & kväll på väl rengjord och torr hud.

Pris: 818:-

VITA A Rejuvenating Mask – 50 ml

En kraftfullt föryngrande mask som accelererar hudens förnyelse och minskar tecken på åldrande. Aktivt mikroinkapslat retinol deltar i processen för att stimulera cellregenereringen vilket leder till en välmående lyster.

 • Rekommenderas till alla hudtyper (ej känslig hud).

Användning: Applicera ett jämnt lager över väl rengjort ansikte och halsområdet. Låt verka 10-15 minuter och rengör därefter huden noga med ljummet vatten. Används ca 1 gång/vecka.

Pris: 468:-

VITA B3 Vibrance Boost Mask – 50 ml

En rik mask som kontrollerat levererar näring till huden för att minska rodnad och för att lugna en känslig hud. Masken innehåller växtextrakt , stärker upp hudens barriär och förbättrar därmed förutsättningarna för att minska stresspåverkan.

 • Rekommenderas till alla hudtyper.

Användning: Applicera ett jämnt lager över väl rengjort ansikte och halsområdet. Låt verka 10-15 minuter och rengör därefter huden noga med ljummet vatten. Används ca 1 gång/vecka.

Pris: 468:-

VITA C Bright Overnight Mask – 50 ml

En fuktmask som verkar under natten, innehåller C-vitamin samt ökar välmåendet i en torr och stressad hud. Unikt framställd för att leverera tidsanpassad fukt för en långvarig smidighet i huden. Deltar även i att reparera fuktnivån för en mer välmående och slätare hud.

 • Rekommenderas till alla hudtyper.

Användning: Applicera ett jämnt lager över ansikte och halsområdet och låt verka över natten. För extra fukt, applicera ett generöst lager på väl rengjord hud och låt verka i ca 10 minuter. Tvätta av masken eller applicera serum/kräm ovanpå. Används 2-3 ggr/vecka.

Pris: 468:-

VITA C concentrated corrective serum – 30 ml

Ett högkoncentrerat serum för ett hälsosamt bevarande av huden, får sin styrka från olika former av C-vitamin. Den unika effekten från cell till cell kommunikation förbättrar hudens lyster till oanade nivåer.ivande faktorer som ger förlängd fuktighet och skydd av huden. Rekommenderas till alla hudtyper; Fotoåldrad hud, Fuktfattig hud, Fina liner och rynkor.

Användning: Applicera några droppar med en cirkulär massage tills produkten är helt absorberad av huden.
Applicera därefter en 24-timmarskräm samt ögonkräm på morgonen och kvällen. Avsluta med UV-skydd dagtid.

Pris: 918:-

HYDRA Concentrated Corrective Serum – 30 ml

HYDRA concentrated corrective serum består av en unik kombination av aktiva ingredienser och olika fuktbindande ingredienser som intensivt återfuktar hudens djupaste yttre lager.

Rekommenderas alla hudtyper
Fotoåldrad hud
Fuktfattig hud
Fina liner och rynkor

Användning: Applicera några droppar med en cirkulär massage tills produkten är helt absorberad av huden. Applicera därefter en 24-timmarskräm samt ögonkräm på morgonen och kvällen.

Pris: 1028:-

MELA Concentrated Corrective Serum – 30 ml

MELA concentrated corrective serum består av en unik kombination av aktiva ingredienser och olika fuktbindande ingredienser vilka ger lyster, en jämn hudton, reducerar pigmentering samt ökar hudens välbefinnande och fuktnivå.

 • Rekommenderas till alla hudtyper
 • Olika hyperpigmenteringstillstånd
 • Hud som visar tecken på fotoåldrande
 • Torr och fuktfattig hud
 • Fina linjer och rynkor

Användning: Applicera några droppar med en cirkulär massage tills produkten är helt absorberad av huden. Applicera därefter en 24-timmarskräm samt ögonkräm på morgonen och kvällen.

Pris: 1128:-

Beställ produkt

Här kan du beställa dina produkter i lugn och ro när det passar dig. För att handla nimuepHformula eller Dr K, besök i första hand vår klinik på våra öppettider. Är du kund hos oss sedan tidigare eller önskar få dina produkter hemskickade*, vänligen fyll i beställningsformuläret nedan så återkommer vi med betalinstruktioner:

*Fraktfritt på beställningar över 1500 kr, annars tillkommer 59 kr i fraktkostnad. Din personliga information hanteras i enlighet med GDPR och vår Privacy Policy.