VÅRA BEHANDLINGAR

Vi utför resultatinriktade behandlingar med fördjupning i kostens betydelse för att ge dig verkligt längvariga resultat.

Svettbehandling

Hyperhidros innebär överdrivna svettningar och drabbar upp emot 3% av befolkningen. Diagnosen innebär att man svettas mycket och det påverkar ens vardag i tillräckligt hög grad.  För en del blir besvären så uttalade att de påverkar det sociala och yrkesmässiga livet. Man kan dra sig för att träffa folk och tvingas till klädbyten flera gånger om dagen tex. Svettningarna kan drabba ett begränsat hudområde (lokaliserad hyperhidros) eller drabba större delar av kroppen (generell hyperhidros). Man skiljer också på primär och sekundär hyperhidros.

Med hjälp av läkemedlet Dysport (botulinumtoxin typ-A) kan svettkörtlarna påverkas och utsönda mindre eller ingen svett lokalt där medlet injiceras. Behandlingen är enkel och går snabbt på ca 20 min.

Konsultation med Leg. Sjuksköterska

Obligatorisk rådgivning hos vår Legitimerade Sjuksköterska, certifierad av Estetiska Injektionsrådet, inför din injektionsbehandling är nödvänding om du inte tidigare behandlats muskelavslappnande medel* eller om det gått över 6 månader.

Här går vi igenom dina förväntade mål och förutsättningar inför valet av behandling.

Pris: 500:-

(kostnadsfri i samband med injektionsbehandling)

Svettbehandling botulinumtoxin

Armhålor: 4000:-
Ansikte: från 2500:-
Rygg: från 4000:-

Vill du dela upp din betalning erbjuder vi avbetalning med Humans Finans!

Effektiv Ansiktsbehandling

Välj denna avancerade ansiktsbehandling när du vill ge din hud ny klarhet och energi. Denna behandling är för dig som prioriterar din tid men som samtidigt vill ha snabba och synliga resultat.
Behandlingen startar med vår unika AdvancedCore©: dubbelrengöring, enzympeeling, AHA-pensling, samt följs av portömning och avslutas med en ansiktsmask.

Passar för samtliga hudtyper och skräddarsys alltid efter ditt behov.

Tid: 45 min
Pris: 1195:-

Hudförbättrande Ansiktsbehandling

Med denna avancerade ansiktsbehandling får din hud en grundlig genomgång. Genom ansiktsmassage dränerar vi ut toxiner och stimulerar hudens cellförnyelse. Behandlingen inkluderar AdvancedCore©: dubbelrengöring, enzympeeling, AHA-pensling och fortsätter med portömning och avkopplande ansiktsmassage/eller brynplock samt avslutas med en ansiktsmask.

Passar speciellt bra för dig som upplever återkommande hudproblem eller vill göra din första ansiktsbehandling.

Tid: 60 min
Pris: 1295:-

Lyxig Ansiktsbehandling

Vår mest lyxiga ansiktsbehandling – för dig som vill unna dig själv eller någon du tycker om lite extra!
Grunden i denna behandlingen består av vårt unika AdvancedCore© koncept som består av dubbelrengöring, enzympeeling och AHA-pensling följt av portömning, plock av bryn och specialmask. Utöver detta ingår en härlig ansiktsmassage som ger en förbättrad hudkvalité och fasthet.

Vi avslutar behandlingen med en djupgående ampull/serum för din hudtyp. Din hud får ett synligt förbättrat och långvarigt resultat.

Tid: 75 min
Pris: 1695:-

Anti-Aging ansiktsbehandling med C-vitamin

Den här behandlingen är speciellt framtagen för dig som medvetet vill motverka din huds åldrande eller för dig som regelbundet gör ansiktsbehandlingar och vill ha det där lilla extra.
I denna behandling använder vi C-vitamin som hämmar den inflammatoriska processen som åldrar huden i förtid samt stimulerar kollagenproduktionen. Detta ger en fastare och jämnare hy.
Behandlingen inkluderar AdvancedCore©: dubbelrengöring, djupgående enzympeeling samt AHA-pensling och följs av portömning, C-vitamin-pensling och avslutas med en serummask.

Vi rekommenderar regelbundna behandlingar med ungefär 4-8 veckors mellanrum.
Konsultera gärna en av våra auktoriserade hudterapeuter för rätt råd för dig!

Tid: 45 min
Pris: 1250:-

Återkommande besök lönar sig

Markeringstext som uppmuntrar besökaren att klicka och läsa mer om nya lokalen… Markeringstext som uppmuntrar besökaren att klicka och läsa mer om nya lokalen